Medewerker Tentamenorganisatie (1,0 fte)
Hogeschool van Amsterdam
Amsterdam
2 dagen geleden

Functie-inhoud

Wil jij elke dag bijdragen aan het studeerplezier van studenten door te zorgen voor goed georganiseerde tentamens? Een soepel lopende tentamenlogistiek, van goede voorbereiding vooraf in planning en inrichting tot en met vlekkeloze afname van tentamens voor duizenden studenten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Tentamenorganisatie (1,0 fte)

Dankzij jou en je collega’s zijn wij als onderwijsbureau dé onmisbare onderwijslogistieke partner van de opleidingen van van de faculteit Business en Economie (FBE) en daar zijn we trots op!

Wat ga je doen?

Als medewerker van de tentamenorganisatie ondersteun je de organisatie en afname van fysieke en online (deel)tentamens van één of meerdere opleidingen.

Dat de verantwoordelijkheid voor een goede tentamenlogistiek mede in jouw handen ligt schrikt je niet af. Integendeel, dat is precies waarom jij de stap naar deze functie wilt zetten.

Jij vindt het namelijk ontzettend leuk om :

 • nauw met de tentamencoördinatoren samen te werken bij het organiseren van de fysieke en online tentamens; van voorbereiding tot afname en evaluatie;
 • dagelijks studenten en docenten per e-mail, telefoon en fysiek te voorzien van informatie omtrent de tentamens, reglementen, inschrijvingen en praktische zaken;
 • samen met je collega’s tentamenafnames te begeleiden, surveillanten aan te sturen, en tijdens de afname studenten bij te staan bij eventuele vragen;
 • te opereren in een hectische omgeving en samen te werken met een team met groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een sterke teamspirit;
 • extra in te zetten op een goede informatievoorziening en organisatie t.b.v. studenten+;
 • een actieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van het proces van de tentamenorganisatie;
 • uitzoekwerk te doen voor of het mee opstellen van rapportages;
 • in te zetten op een volledig en sluitend (digitaal) tentamenarchief;
 • een actieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van het proces van de tentamenorganisatie;
 • indien nodig andere collega’s van de tentamenorganisatie en het onderwijsbureau te helpen en ondersteunen met hun werkzaamheden;
 • Wat breng je mee?

  We waarderen je proactieve houding, zelfstandigheid en initiatief, en geven ruimte aan je creatieve oplossingen en expertise.

  Je beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk (ook Engels op niveau C2 / B1).

  Je opereert in overleg met de tentamencoördinatoren, stemt werkzaamheden met hen af en schakelt makkelijk met andere betrokken partijen zoals opleidingen, docenten, examencommissies, collega’s onderwijsbureau en ondersteunende diensten.

  Je vindt het fijn een (centraal) aanspreekpunt te zijn; geen vraag is jou te gek en wanneer je het antwoord niet weet ga je er zelfstandig naar op zoek.

  Je herkent tijdig knelpunten in het proces en werkt graag mee aan een passende oplossing. Je geniet er misschien ook wel een beetje van als zaken anders gaan dan gedacht, zodat je je koelbloedigheid en oplossingsgerichtheid kunt inzetten.

  Meewerken aan rapportages en procesevaluaties evalueren beschouw je als vanzelfsprekend. Je bent een allrounder met goed ontwikkelde planning skills en digitale vaardigheden, en weet je weg uitstekend te vinden in Excel (je bent hierin nauwkeurig).

  Je bent flexibel, punctueel, secuur, schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden, en weet goed het onderscheid te maken tussen belangrijk’ en urgent’.

  Je hebt bij voorkeur ervaring in de (onderwijs)logistiek en bent je er bewust van je eigen rol en de gezamenlijke verantwoordelijk in het team.

  Je hebt HBO werk- en denkniveau. Heb je al ervaring in het werken met SIS, Topdesk of TestVision Online, dan is dat heel mooi meegenomen.

  En tussen al het goede werk door speel je natuurlijk ook graag af en toe een potje tafeltennis met je collega’s.

  Jouw nieuwe werkplek

  Binnen de faculteit Business en Economie zorgt het onderwijsbureau voor de administratieve en organisatorische ondersteuning van de onderwijsprocessen op het gebied van instroom en informatievoorziening, SIS, roostering, toetsing, resultatenadministratie en minoren.

  Je maakt deel uit van het toetsteam met 8-10 collega’s. Een goede samenwerking en gezonde teamspirit, waarbij ruimte is voor feedback geven / ontvangen en teamleden elkaar ondersteunen, van essentieel belang is voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  Bij het onderwijsbureau zijn totaal 33 medewerkers werkzaam. Het onderwijsbureau is gevestigd op 2 locaties : Business Campus (Fraijlemaborg 133) en Amstelcampus / Wibauthuis (Wibautstraat 3b).

  Je bent flexibel inzetbaar en in staat snel aanwezig te zijn op beide locaties evenals externe locaties elders in Amsterdam waar toetsen afgenomen worden, ook indien van toepassing in de avond en op zaterdag.

  Meer informatie over de Faculteit Business en Economie vind je op www.hva.nl / fbe

  De HvA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Als werkgever geloven we dat, hoe inclusiever we zijn, des te beter we kunnen presteren als kennisinstelling van en voor de stad.

  We streven er daarom naar om de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, weerspiegeld te zien in het personeelsbestand van onze hogeschool.

  Heb je tips hoe we onze communicatie op het gebied van diversiteit en inclusie kunnen verbeteren, laat het ons dan weten.

  Wil je weten hoe het is om te werken bij de HvA? Ontdek het bij medewerkers aan het woord.

  Wat bieden we?

 • je krijgt allereerst een tijdelijke aanstelling voor een jaar. Zijn wij enthousiast over jouw functioneren, én heb jij het naar je zin, dan gaan we in gesprek over een verlenging van jouw arbeidsovereenkomst;
 • Het salaris bedraagt maximaal € 3549,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • de werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie medewerker studentzaken 2. Bij deze functie hoort de loonschaal 8 (cao hbo);
 • de HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand.
 • Daarnaast biedt de HvA (via de HvA Academie) uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

  Sollicitatieprocedure

  De procedure bestaat uit een brief en CV ronde, en nadien gesprekken met geschikte kandidaten (dit kan één of twee ronde(s) zijn).

  We zijn in eerste instantie erg benieuwd naar je motivatie voor deze functie en de ervaring die je meeneemt. We streven ernaar om de sollicitatiegesprekken in de week van 4 juli 2022 te laten plaatsvinden.

  Wil je meer weten over deze leuke functie?

  Neem dan gerust contact op met Pieter Claeys, teamcoördinator Toetsing & Roostering, telefoonnummer : 06 21157580, of per e-mail : (gebruik dit emailadres uitsluitend voor het stellen van vragen : we verwerken alleen sollicitaties die we ontvangen via de sollicitatie onderaan deze vacature).

  Word jij onze nieuwe Medewerker Toetsorganisatie?

  Overtuig ons in je sollicitatiebrief! Klik op de knop solliciteer nu om uiterlijk 3 juli 2022 online te solliciteren.

  Wat je verder moet weten

 • wil je meer weten over hoe onze sollicitatieprocedure verloopt? Kijk dan op onze website http : / / www.hva.nl / over-de-hva / werken-bij-de-hva / solliciteren
 • bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan;
 • deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten;
 • acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Downloads

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier