Onderhoudstechnicus
Luba
Wieringerwerf, Nederland
1 dag geleden

Wil jij bij dit prachtige innovatieve bedrijf service gaan verlenen m.b.t. het oplossen van apparatuur- en systeem gerelateerde problemen?

Over het werk

In deze nieuw op te zetten (dus je kunt veel van je creativiteit kwijt) één pits functie ga je zorgen voor het oplossen van apparatuur- en systeem gerelateerde technische problemen, met de focus op alle automatiseringssystemen.

Je bent het klankbord voor uiteenlopende vraagstukken. Je analyseert de huidige situatie, geeft advies, gaat op zoek naar oplossingen en zorgt voor de implementatie.

Je weet precies wat de eisen van de stakeholders zijn, en kan deze vertalen naar realistische doelen. Het is jouw verantwoordelijkheid om hen te ondersteunen van project tot en met project.

Dit doe je door strakke planningen te maken aan deze planningen te houden.

Jij bent de spil in de implementatie van de IT-roadmap : en bent verantwoordelijk voor alle voorkomende automatiseringsproblemen, deze te diagnosticeren, corrigeren en rapporteren.

Ook draag je zorg voor de implementatie, onderhoud, reparatie en modificatie van installaties / apparatuur, van kleinere operationele projecten tot grote investeringsprojecten.

Je hebt oog voor (verbeter) projecten en bent verantwoordelijk voor het opzetten van een strategie tot en met het zelfstandig uitvoeren van het project.

Andere functie gerelateerde activiteiten zijn op het gebied van kwaliteitssystemen, ticket management, voert wijzigingsverzoeken, afwijkingsonderzoeken, CAPA-implementatie, procedurele verbeteringen en updates.

Kortom : een hele veelzijdige baan waar jij je eigen invulling aan kunt geven.

Wat wij bieden

 • Een zeer gevarieerde functie in een dynamisch en internationaal bedrijf met een open West-Friese bedrijfscultuur.
 • Naast een aantrekkelijk salaris goede secundaire voorwaarden,
 • Een aangename sfeer, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een pensioensregeling voor later.
 • Wat wij vragen

 • Je hebt aantoonbare ervaring in een IT / OT, Maintenance rol en / of Technische rol;
 • Je hebt affiniteit met programma’s waarin de IT component een belangrijke rol kan speelt;
 • Je kunt goed met gebruikers communiceren en bent altijd op zoek naar oplossingen, een regelaar met een signalerend vermogen
 • Je hebt bij voorkeur een relevante afgeronde Hbo opleiding en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. De voertaal is in de meeste gevallen Nederlands maar de documentatie is toch vaak in het Engels.
 • Over het bedrijf

  Dit bedrijf is gevestigd in een gloed nieuw en super modern pand in Wieringerwerf (Noord Holland) en ontwikkelt, produceert en verkoopt slimme camerasystemen die unieke prestaties leveren op medisch gebied.

  De camera oplossingen helpen bedrijven en instellingen op tal van manieren, zoals het verbeteren van kwaliteit en nauwkeurigheid van producten, het verhogen van productieopbrengsten of het creëren van effectieve chirurgische camera instrumenten voor in een operatiekamer.

  Zij maken het voor de chirurg mogelijk om gezwellen en doorbloedingsproblemen waar te nemen die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

  Denk bijvoorbeeld aan het vroegtijdig opsporen van kanker. Er heerst een nuchtere energieke west Friese sfeer met een vleugje Japan.

  In de pauze kun je ping- pongen of relaxen in de moderne kantine of zelfs op het dakterras. Op vrijdagmiddag is er uiteraard een gezellige gezamenlijke borrel om de werkweek af te sluiten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier