Junior Demand Planner
Makro Nederland
Amsterdam
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij beheert en monitort de voorraden in onze centrale magazijnen en winkels en zorgt voor een goede beschikbaarheid van artikelen.

Je stelt plannen op om tekorten en excessieve voorraden te voorkomen en stuurt bij waar nodig. Door forecasting zorg je voor juiste en betrouwbare voorspellingen voor de voorraadplanning.

Je houdt toezicht op de tijdige en volledige aflevering van bestellingen en onderneemt waar nodig actie. Je bewaakt de verhouding tussen logistieke kosten, voorraadniveaus en artikelbeschikbaarheid.

Je bent betrokken bij het in- en uitfaseren van artikelen en andere assortimentsveranderingen.

Jou zoeken we

Jij houdt van aanpakken. Tevreden klanten en goede resultaten : daar ga je voor. Je denkt groots, in oplossingen en mogelijkheden.

Met jouw baanbrekende ideeën wil je echt een verschil maken en meebouwen aan Makro van de toekomst. Je communiceert effectief, werkt zelfstandig en accuraat en laat je niet uit het veld slaan.

Je hebt hbo werk- en denkniveau en 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in retail . Je Nederlands en Engels is uitstekend.

Ervaring met Slimstock en / of SAP is een pré.

Dáárom werken bij Makro

 • Meebouwen aan Makro van de toekomst. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om écht een verschil te maken.
 • Samenwerken met een gedreven, ondernemende en diverse club mensen.
 • Makro is onderdeel van een grote internationale moederorganisatie : METRO AG. Één van de grootste en belangrijkste retail- en foodservice bedrijven ter wereld.
 • De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Hierdoor krijg je snel dingen voor elkaar en kun je echt iets betekenen.
 • Een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling en personeelskorting.
 • Veel kansen om groots te groeien - zowel professioneel als persoonlijk.
 • Uitstekend bedrijfsrestaurant waar je zelfs warme maaltijden voor thuis kunt bestellen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier