Reefer Expediteur Export
Kuehne Nagel
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
22 uur geleden

Zoek jij een nieuwe uitdaging in Rotterdam en beschik je over relevante werkervaring op het gebied van Zeevracht Export? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Een Expediteur is verantwoordelijk voor het tijdig, correct en efficiënt afhandelen van de logistieke goederenstroom van opdrachtgevers.

Samen met het team van 7 collega’s krijgen jullie alle zendingen op tijd op de juiste locatie.

Je functie

Als Expediteur Export Zeevracht ben jij diegene die de regie voert over het gehele proces van de exportzendingen van jouw klanten.

Uiteraard in nauwe samenwerking met jouw en de andere teams krijgen jullie alle zendingen op tijd op de juiste locatie en worden de verwachtingen van de klant juist gemanaged! Voor het team dat zich bezig hier dagdagelijks mee bezig houdt zijn wij op zoek naar een gedreven en assertieve Expediteur.

Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig, correct en efficiënt afhandelen van de uitbestede logistieke goederenstroom van opdrachtgevers.

Bij voorkeur heb je ervaring of interesse in de reefer wereld. Om deze uitdagende functie op de Customer Service export afdeling te kunnen bekleden weet je bij voorkeur het een en ander van logistieke operations binnen zeevracht.

Dit is een full time functie (40u) met standplaats : Rotterdam.

Je verantwoordelijkheden

 • Jij weet het export proces vanaf het begin tot eind in goede banen te leiden en hebt daarbij dagelijks contact met jouw klanten en andere stakeholders;
 • Jij zorgt voor de volledige (inclusief financiële) afhandeling van onze digitale dossiers;
 • Jij bent goed in multitasken, evenals het stellen van prioriteiten en handelt hiernaar;
 • Jij bent klantgericht en sterk communicatief;
 • Jij ziet commerciële kansen bij jouw klanten en weet deze ook goed te benutten.
 • Jouw skills en ervaringen

 • Je hebt een afgeronde HBO of MBO niveau 4 opleiding, met voorkeur in de richting scheepvaart, logistiek of expeditie;
 • Je hebt werkervaring als Expediteur op een export afdeling;
 • Je hebt feeling voor cijfers alsook een leergierige aanleg om vlot (nieuwe) software systemen aan te leren;
 • Je bent ambitieus en wilt graag doorgroeien binnen de logistiek;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must;
 • Je bent flexibel, betrouwbaar, een team player en stressbestendig;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar en flexibel t.a.v. werkaanbod
 • Redenen om bij ons te komen werken

  Wij bieden een professionele en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan.

  Dit wordt ondersteund met goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.Naast een prima salaris bieden wij ook een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

  Hebben we 24 vakantiedagen en 3,5 atv dagen en kun je deze uitbreiden of verkorten door onze á la carte regeling waarbij je dagen voor geld kan verkopen en geld voor dagen kan kopen.

  We hanteren flexibele werktijden waardoor je privé werk balans optimaal is. Kortom, Kuehne + Nagel is een geweldig bedrijf om voor te werken als je van veel vrijheid en verantwoordelijkheden houdt.

  Kuehne + Nagel is een goed en betrouwbaar bedrijf en zoekt betrouwbare medewerkers, daarom screenen wij onze medewerkers en wordt bij start een VOG aangevraagd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier