Senior werkvoorbereider utilitaire woningbouw Amsterdam
Heijmans
Amsterdam, NL
19 uur geleden

Dit ga je doen

Achter de schermen zorg jij dat alles op rolletjes loopt. Dat spullen op tijd op de bouwlocatie zijn, de materialen kloppen en dat je team zich houdt aan planning en budget.

Je gaat van start op project Je stort je daar volledig op de afbouw van dit unieke project. Een complex werk waar jij een mooie uitdaging in ziet, welke jij graag samen met jouw team tot een succes wilt maken.

De spil van het team, zo mag je jou best noemen. Je stuurt je collega’s aan, controleert tekeningen, maakt verslagen en voorbereidingsplannen, en zet daar de standlijnen in.

Oftewel : jij houdt de voortgang van een project nauwlettend in de gaten. Je bent in je werk ontzettend secuur. Zo controleer je bijvoorbeeld of wanden wel de juiste kleur krijgen en zorg je dat je de stukken van architecten en constructeurs op tijd binnenkrijgt.

Je gaat in gesprek met onderaannemers en leveranciers om tot de beste prijs te komen voor materialen en diensten en overlegt met de uitvoerder over de logistieke planning van nieuwe vrachten die binnenkomen.

Op grote complexe projecten, zoals Vertical, de of de parkeergarages met woontorens op het , werk je samen met meerdere werkvoorbereiders.

Samen werk je op een locatie, bijvoorbeeld met het hele team een aantal dagen in de bouwkeet en een dag op kantoor. Op het werk Vertical ben je verantwoordelijk voor de afbouw.

Bij een volgend project kan het zomaar zijn dat je voor een ander onderdeel verantwoordelijk bent. Je krijgt dus volop kansen om je te verdiepen en te verbreden.

Ook zijn we al ver met BIM. Hierin ga jij je ook verder ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Wat je van ons mag verwachten

 • Een vast contract
 • Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé.
 • Een auto, laptop en smartphone van de zaak.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw.
 • Dit ben jij

  Je werkt nauwkeurig, geconcentreerd en verdiept je in de materie waar je mee werkt. Echt niet dat jij je makkelijk laat afleiden van je werk.

  Je weet hoe je inkoopt, een prijsvergelijking maakt en tekeningen opslaat. In samenwerken ben je goed en je kunt ook mensen aansturen.

  Betrouwbaar, ook dat ben je. Belangrijk, want met jouw projecten is veel geld gemoeid.

  Verder heb je :

 • Hbo-niveau op het gebied van bouwkunde door opleiding of werkervaring.
 • Vijf jaar ervaring als werkvoorbereider.
 • Ervaring met werken voor grote aannemers.
 • Jouw team

  Samen met zo’n 65 collega’s vorm je Heijmans utilitaire woningbouw. Je werkt vooral samen met de collega’s uit je eigen projectteam.

  Denk aan uitvoerders, collega-werkvoorbereiders, projectcoördinatoren en de projectmanager. Waar jullie kantoor houden? Op dit moment in Amsterdam, maar kan bij een volgend project overal in Nederland zijn, maar met name in de Randstad.

  In alle teams heerst een prettige, open cultuur. Collega’s vertellen waar ze mee zitten en de drempel naar een projectmanager is laag.

  Werken bij Heijmans

  We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in.

  Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen.

  Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector.

  Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk.

  Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Reageer direct

  Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren. Nodigen we je uit en hebben we na het gesprek vertrouwen in elkaar?

  Dan zetten we snel vervolgstappen. De procedure van sollicitatie tot contract duurt bij ons maximaal 15 dagen. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Ron de Koning, projectmanager Vertical : 06-1531 1849

  Aan alle werving- en selectiebureaus

  Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten die zelf op zoek zijn naar een baan bij Heijmans, niet voor W&S bureaus of individuen die zich laten vertegenwoordigen door een W&S bureau.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Derhalve worden dergelijke inzendingen beschouwd als ongevraagd en niet in behandeling genomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier