Microsoft Developer Technische Automatisering
ICT Group
Deventer, Netherlands
15 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bedrijfsinformatie Regio : Deventer, Eindhoven Wil jij je Microsoft kennis inzetten in binnen de technische automatisering in onze business unit machine & systems?

Zoek jij een omgeving met collega's uit je vakgebied met wie jij jouw kennis kunt delen en van wie je kunt leren? Is werken voor een Microsoft Goldpartner voor jou een extra plus?

Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar nieuwe Microsoft collega's met passie voor deze technische unit.

Functieomschrijving De functie Als .NET Software Developer werk je aan diverse software ontwikkelprojecten binnen de technische automatisering Je ontwikkelt innovatieve oplossingen voor onze klanten zowel inhouse als op locatie bij de klant gericht op het automatiseren en digitaliseren van systemen en processen.

Denk hierbij aan het verbinden van apparaten met internet services, domotica oplossingen of communicatie tussen systemen en apparaten.

Samen met collega developers en architect(en) houd je je bezig met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van de beste oplossing voor onze klanten.

Naast het ontwikkelen in .NET krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen, zowel technisch als persoonlijk. Onze wensen Wat vragen wij van jou?

Een afgeronde bachelor in bijvoorbeeld (Technische) Informatica, Computerkunde of Software Engineering Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring als .

NET Developer en je hebt ervaring met technische automatisering Je hebt recente en relevante werkervaring in (een van) de volgende technieken : C#, .

NET, WCF, ASP.NET MVC, REST interfaces en SQL Server Daarnaast is kennis van (mobiele) webtechnieken als HTML5 en CSS3 en javascript een leuke pré Azure, cloud en SOA architecturen zijn voor jou bekende termen (pre) Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs Vergoeding Dit hebben we jou te bieden Goed salaris : je ontvangt een goed marktconform salaris 13e maand : elk jaar een extra maandloon als vaste bonus 29 vakantiedagen : met de vrijheid om dagen bij of te verkopen Pensioenregeling : een goede regeling voor je oude dag Leaseauto : of een vergoeding voor je eigen auto Onkostenvergoeding : een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten Opleidingen : houd je kennis op peil in onze ICT Academy Boekenbudget : koop een boek of hard- of software voor jezelf

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier