Verzorgende IG/MBO Verpleegkundige
Patyna
Sneek, NL
18 uur geleden

Voor de thuiszorg team Sneek (Wijkteam A) zijn wij op zoek naar een Verzorgende-IG (Zorgkundige) of een MBO-verpleegkundige.

Over Thuiszorg Patyna Sneek

Welkom bij Thuiszorg Patyna! Wij werken met zelforganiserende thuiszorgteams. Dat betekent dat het team zelfverantwoordelijk is voor het leveren van optimale zorg.

Gelukkig doen wij dit niet alleen, maar samen met de cliënt, zijn / haar familie en natuurlijk met onze fijne collega’s.

Hou jij van samenwerken in een hecht team en wil je samen met ons meedenken over de thuiszorg van nu en de toekomst? Heb je daarnaast ook nog een creatief brein en wil je graag blijven leren en meebewegen in de ontwikkelingen binnen de zorg?

Kom dan ons team versterken als MBO-verpleegkundige of Zorgkundige, dit is binnen Patyna de benaming voor een Verzorgende-IG.

Thuiszorg Sneek Wijkteam A is op zoek naar een nieuwe collega. We bieden jou een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Solliciteer snel en ga met ons in gesprek.

Jouw functie

Als MBO-verpleegkundige

Als verpleegkundige draag je de verantwoordelijkheid voor de zorg voor de cliënt. De zelfredzaamheid van de cliënt is het uitgangspunt.

Met de familie / naasten en de cliënt kijk je wat er aan zorg nodig is en hoe dat het beste georganiseerd kan worden. Vervolgens zet jij de lijnen uit en hou je die regie.

Met het team en met de cliënt geef je vorm aan de zorg. Daarbij kijk je zowel naar de zorg als naar het welzijn van de cliënt.

Als Zorgkundige

Jij bent als zorgkundige de verbindende factor tussen de cliënt, de familie, de verpleegkundige en behandelaren. De cliënt staat in het middelpunt en bij jou komen alle lijntjes samen.

Natuurlijk is het belangrijk dat de zorg goed is geregeld, maar jij kijkt verder. Jij kijkt of de cliënt zich thuis voelt en houdt in de gaten of er voldoende activiteiten en sociale contacten zijn.

Jouw Profiel

Als MBO-verpleegkundige

Vanuit jouw professionaliteit heb je overzicht over de zorg die de cliënt nodig heeft. Je kunt zelf de meer complexe verpleeg / medische technische handelingen uitvoeren.

Je (her)kent het gedrag dat hoort bij bepaalde ziektebeelden. Je hecht waarde aan de inbreng van je collega’s die veranderingen signaleren en speelt in op deze veranderingen.

Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige op MBO 4 niveau en bent BIG-geregistreerd.

Als Zorgkundige

Als zorgkundige zoek je actief de samenwerking met je collega’s en behandelaren. Jij bent de spin in het web als het om de zorg en het welzijn van de cliënt gaat.

Je staat open voor ideeën vanuit je collega’s. De familie / naasten probeer je actief te betrekken bij het welzijn van je cliënt.

Je hebt een afgeronde opleiding als verzorgende-IG en je onderhoudt je vakkennis.

Wat wij te bieden hebben

Jij wordt onderdeel van onze collegiale, hardwerkende teams. Heb jij behoefte om door te groeien en je verder te ontwikkelen?

Goed nieuws! Bij Thuiszorg Patyna is er ruimte voor groei en opleiding. Thuiszorg Patyna heeft goede arbeidsvoorwaarden, het salaris is gebaseerd op de cao-VVT, FWG 35.

Daarnaast bieden we een breed pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier