Verreikermachinist
Fid
Kaatsheuvel
5 dagen geleden

Verreikermachinist

Met de vrachtwagen ga je met de verreiker naar de bouw. Rond 7 uur kom je daar ongeveer aan. Daar stationeer je de verreiker om de werkzaamheden uit te voeren.

Wellicht heb je meerdere karweijen op een dag of zit je een paar weken op één plaats. Op de bouw heb je contact met de uitvoerder welke werkzaamheden je gaat uitvoeren.

Meestal ben je rond een uur of half 4 klaar op de bouw.

Bedrijfsprofiel

G. van Beek bestaat 12 jaar en is een loonbedrijf en verhuur bedrijf. Het personeel word ingezet in diverse sectoren zoals wegenbouw, aanleg riolering, grondwerk, machinist heftruck,shovel en kraan.

Functie-eisen

Woont + / - 30 km in de buurt van Kaatsheuvel

CE rijbewijs

Tcvt certificaat is een pré (kan kosteloos worden behaald)

Zelfstandig

Verantwoordelijkheidsgevoel

Dienstverband

Op basis van detacheren ga je aan het werk voor een bepaalde periode. Tevens is de bedoeling dat je een lange periode voor de opdrachtgever gaat werken vanwege het tcvt certificaat.

Indien je voor einde dienstverband besluit te stoppen moet je het tcvt certificaat terug betalen.

Ben jij die chauffeur die wij zoeken die met de verreiker op pad gaat? Reageer dan nu door te bellen naar 0162-769128 of door je cv te mailen naar Oosterhout fiduitzend.nl

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier