Allround Productiemedewerker Papier
USG - Start People
Groningen, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever in de omgeving van Winschoten is specialist op het gebied van afvalverwerking, bewerking en inzameling van grondstoffen en materialen.

Ze hebben een open bedrijfscultuur en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien. Ze staan open voor suggesties en denken mee met hun medewerkers.

Verantwoord maatschappelijk ondernemen staat centraal en veiligheid op de werkvloer hoort daar bij. Vanaf Groningen is het ongeveer een halfuur rijden.

Functieomschrijving

Als allround productiemedewerker papier ben je verantwoordelijk voor het op een juiste manier verwerken van al het binnenkomende papier.

Het gaat om een fulltime functie van 42,5 uur per week met goede vooruitzichten op een vast dienstverband. Jouw werkdag begint om 10 voor 7 met een bakje koffie of thee.

In het begin ben je veelal bezig als hulp bij de kleine pers. Je zorgt ervoor dat het papier op de baan wordt geschoven en gecontroleerd wordt.

Het papier wordt binnengebracht door vrachtwagens die hun bakken leeg gooien. Met een groot opzetstuk voorop de heftruck, zorg je ervoor dat de zakken karton, papier en folie worden gesorteerd.

Het papier wordt vervolgens tot balen geperst die met de heftruck weer weggereden worden. Het kan ook nodig zijn om het papier via grote snijmachines in rollen te snijden.

Uiteraard is het belangrijk dat je werkplek netjes wordt gehouden en ook de persen dienen wekelijks schoongemaakt te worden.

Voor jou is het geen probleem om een veger of blazer te pakken, want het is onderdeel van je werk.

Functie-eisen

Je bent een echte aanpakker, zorgt ten alle tijden voor een veilige en nette werkomgeving en houdt kwaliteitsnormen in acht.

Verder zijn de volgende punten van belang :

 • VCA certificaat (of bereid deze te halen);
 • Heftruckcertificaat (of bereid deze te halen);
 • Ervaring op de heftruck
 • Je bent 42,5 uur per week beschikbaar.
 • Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan direct via de "Solliciteer direct" button onder aan deze pagina.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden een fulltime baan voor 42,5 uur per week. Een leuke groep gemotiveerde mensen die samen elke dag weer vol aan de slag gaan.

  Verder bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden :

 • Een salaris van rond de € 2000,- bruto per maand;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Toegang tot een portaal met meer dan 100 online cursussen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede vooruitzichten om rechtstreeks in dienst te treden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier