Pedagogisch medewerker Flexpool Zeist, Houten, Bunnik, de Bilt
Partou
Zeist, Bunnik, Houten, de Bilt
4 dagen geleden

Wat ga je doen

Als je werkt voor de flexpool doe je veel ervaring op in je vakgebied . Samen met je vaste collega’s zorg je voor een veilige en vertrouwde omgeving waarbij ieder kind zich volop kan ontwikkelen.

De ene dag stimuleer je hun sociale ontwikkeling door een teamactiviteit, de andere dag ontwikkel je hun creativiteit met muziek maken of knutselen.

Je valt in op het moment dat er op een vestiging (extra) personeel nodig is. Je werkt op verschillende vestigingen en alleen op momenten dat het jou uitkomt .

In jouw persoonlijk werknemersportaal kun jij zelf aangeven op welke dagen je beschikbaar bent om te werken. Heb je een drukke of juist rustige week?

Dan kun je jouw beschikbaarheid daarop aanpassen. Opties genoeg. Op basis van deze beschikbaarheid zoeken wij passende diensten voor jou.

Op de maandag, dinsdag én donderdag zijn de drukste dagen, dus als je deze beschikbaar bent, vergroot je je kansen op werk aanzienlijk.

In de vakanties is het helemaal leuk om bij Partou te werken . Bso’s verhuizen naar een camping of scoutingterrein. Er worden workshops als journaal maken’ en breakdance’ georganiseerd en er zijn uitstapjes met onze Natuurbus naar natuurparken.

Maar ook op de kinderdagverblijven is er genoeg te doen. Muziek maken met een groep vrolijke dreumesen, baby’s helpen met hun ontwikkeling of met de peuters naar de kinderboerderij.

Ons servicekantoor ondersteunt je graag daar waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het organiseren van activiteiten of het geven van pedagogisch advies .

Wat biedt Partou jou?

 • Je krijgt een contract tussen de 0 en 32 uur in overleg, en krijgt bij gebleken geschiktheid en ruimte de mogelijkheid om door te stromen naar een contract voor (on)bepaalde tijd op een vestiging.
 • Je werkt in een inspirerende en professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling, zoals opties tot trainingen en cursussen.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen, met verrassende activiteiten die de kinderen uitnodigen tot ontdekken.
 • Je wordt ondersteund door experts op ons servicekantoor en kunt collega’s uit heel Nederland advies vragen via ons intranet Partouplein.
 • Je krijgt een salaris conform de cao kinderopvang in schaal 6, trede is afhankelijk van ervaring, met een maximum van € 17,90 per uur.
 • Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden waaronder 5% korting op de kinderopvang van Partou, een voorrangsregeling voor eigen kinderen op onze vestigingen, reiskostenvergoeding (vanaf 10 km, 0,19 cent per km) een collectieve zorgverzekering waaraan je kunt deelnemen.
 • Wat kun jij Partou bieden?

 • Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO 3 niveau waarmee je bevoegd bent om in de kinderopvang te werken. HBO’ers kunnen vaak al afhankelijk van de opleiding, na hun derde jaar aan de slag.
 • Een open houding, goede communicatieve vaardigheden, creatief, gestructureerd, collegiaal, flexibel en (positief) denken in mogelijkheden passen uitstekend bij jou.
 • Een uitdaging ga jij niet uit de weg, en je staat open voor feedback en ontwikkeling.
 • Je bent niet bang om vieze handen te krijgen. We organiseren veel (buiten)activiteiten van gezellig knutselen, Modderdag, hutten bouwen tot aan sportactiviteiten.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier