Senior Penetration Tester
Capgemini
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Jouw uitdaging als Senior Penetration Tester

Om informatie goed te beschermen, moeten organisaties weten welke risico’s er bestaan voor de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid vandata.

Vanuit jouw rol ondersteun je onze klanten bij het identificeren van kwetsbaarheden en de bijbehorende risico’s ten aanzien van de beveiliging van netwerken, systemen en data.

Daarnaast heb je een coachende rol om junior / medior collega’s te begeleiden en hou je je graag bezig met het uitbreiden en verbeteren van onze dienstverlening.

Als Senior Penetration Tester bij Capgemini help je organisaties inzicht te krijgen in hun kwetsbaarheden en risico’s. Met behulp van jouw kennis identificeer je kwetsbaarheden en maak je inzichtelijk hoe ze kunnen worden misbruikt en wat zijn de daaraan verbonden risico’s zijn.

Je adviseert over hoe informatie beter beveiligd kan worden en welke organisatorische of technische maatregelen daarvoor nodig zijn.

Je werkt voor toonaangevende klanten en bent in staat om uitdagingen op het gebied van IT-security duidelijk uit te leggen aan je opdrachtgevers.

Als Senior Penetration Tester adviseer jealleen of in teamverband, toonaangevende organisaties over de strategische, organisatorische, operationele en menselijke kant van IT-security.

Projecten waar jij aan meewerkt kunnen liggen op het vlak van :

 • het uitvoeren van diverse IT-security onderzoeken waaronder penetratietesten, phishing simulaties en Red Teaming;
 • het creëren van beveiligingsbewustzijn bij onze klanten bijvoorbeeld door middel van awareness sessies en hacking demo’s;
 • het uitvoeren van (deels) geautomatiseerde kwetsbaarhedenscans;
 • het adviseren over alle aspecten van IT-security, zowel technisch als niet-technisch.

  Wat jij ons brengt

  Als Senior Penetration Tester ben je proactief, gedreven, analytisch, creatief, commercieel, ondernemend enwerk je graag in een team.

  Daarbij heb / ben je :

 • een passie voor informatiebeveiliging;
 • minimaal 5 jaar werkervaring op dit gebied;
 • een afgeronde HBO of WO-opleiding (bachelor), bij voorkeur in een technische richting;
 • relevante certificeringen zoals OSCP / OSCE-certificering of gelijkwaardig;
 • uitgebreide ervaring met bekende tooling zoals Metasploit, Nmap, Burp Suite, Nessus en Wireshark;
 • ambitieus, proactief en nieuwsgierig : je durft anders te denken en je wil blijven leren;
 • enthousiast om collega’s te coachen en projecten te leiden of zelfstandig projecten uit te voeren;
 • commercieel gedreven, je spot nieuwe kansen in de markt, werkt samen met de klant van voorstel tot rapportage, en je neemt het voortouw om nieuwe diensten op te zetten en bestaande diensten te verbeteren;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en / of Engelse taal in woord en geschrift;
 • een pragmatische en klantgerichte houding.

  Wat motiveert jou?

  Klanten helpen hun business te beschermen in de veranderende wereld : daarin dagen we je uit om te blijven groeien. Bij Capgemini helpen wij jou daar dan ook graag bij.

  Daarom faciliteren wij je opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Met ons All-you-can-train programma en via onze Capgemini Academy heb je daarnaast toegang tot honderden trainingen en opleidingen.

  Dus vertel ons jouw ambities, en wij helpen jou graag die te bereiken.

  Wat wij jou bieden

  Capgemini is wereldwijd een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. Binnen een multidisciplinair team van ruim 160securityconsultants werk je samen voor toonaangevende klanten binnen de private- en publieke sector.

  Capgemini biedt een uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden met onder andere :

 • een salaris dat past bij de uitdaging die wij je bieden;
 • uitstekende faciliteiten voor flexibel werken waaronder een laptop en telefoonabonnement;
 • een geheel naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding (je kunt bijvoorbeeld kiezen om deze geheel te laten uitbetalen, maar ook een auto naar keuze met een NS Businesscard behoren tot de mogelijkheden);
 • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
 • premievrije pensioenopbouw.

  Ben jij de nieuwe Senior Penetration Tester?

  Ben je een gedreven en inhoudelijk sterke Senior Penetration Tester? En ben jij op zoek naar een werkgever waar je alle ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier