Stage Werkvoorbereider Complexe Aansluitingen
Stedin
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Samen ontwikkelen we de energie-infrastructuur van nu en de toekomst.

En daar hebben we jou binnen het team complexe aansluitingen voor nodig!

Het team complexe aansluitingen richt zich op de grootschalige uitrol van slimme meters : specifiek op het plaatsen van slimme meters die een individuele werkvoorbereiding vragen.

Als stagiair(e) werkvoorbereider binnen het team Complexe Aansluitingen ondersteun jij de projectcoördinator. Samen verzorgen jullie de coördinatie voor de uitvoering van het slimme meter project.

Jouw focus ligt op de werkzaamheden gericht op het aanpakken van bodemverontreiniging. Waarom? Zodat bij het huidige of toekomstige gebruik van de locatie geen risico's meer aanwezig zijn voor mens en milieu.

Wel zo fijn. Jij bent medeverantwoordelijk voor het verzorgen van het materiaal. En regelt belangrijke zaken, zoals ervoor zorgen dat de juiste monteur op de werkplek staat.

Het onderhouden van klantcontact voor het maken van afspraken en een correcte uitvoeringsduur per opdracht? Dat kan jij als geen ander.

Genoeg te doen dus. Doe je mee?

Worden we blij van

We zoeken aanpakkers die bereid zijn hard en slim te werken. Met als doel ons verder te helpen en uiteraard te kijken hoe wij jou verder kunnen ontwikkelen.

Je leert snel nieuwe dingen en verandert makkelijk mee in onze dynamische organisatie. Je krijgt energie door het leren van nieuwe dingen.

Je bent enthousiast en positief ingesteld. Samenwerken? Geen probleem voor jou.

Wat je verder met je meebrengt :

Je bent een 3e of 4e jaars mbo-niveau 4 student die een opleiding richting van elektrotechniek volgt.

Je zoekt een stage vanaf september voor minimaal 3 maanden.

Je bent accuraat en gedreven.

Je bent resultaatgericht en stressbestendig.

Ervaring binnen werkvoorbereiding is een pré.

Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld.

Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje.

Of je koopt extra verlofdagen.

Flexibele werktijden

Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag.

Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken.

Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer.

Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Onze bedrijfs- en leaseauto's zijn steeds vaker elektrisch.

Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s.

Daar hoor je bij

Het team werkvoorbereiding Meterkast en Aansluiting bestaat uit ongeveer 25 collega’s en is een zeer gevarieerd en dynamisch op zowel teamsamenstelling als op werkinhoud.

Werkinhoudelijk pakken wij gezamenlijk en pragmatisch het werk aan. Ongeacht welke functie jij vervult, samen oplossingsgericht denken en aanpakken.

Wij willen ervoor zorgen dat je in een warm bad terecht komt. Je kan alles vragen. Wij antwoorden op (bijna) alles. In het team is zowel veel technische inhoudelijk kennis als administratief inhoudelijke kennis aanwezig, en deze kennis wordt graag met jou gedeeld.

Mooie arbeidsvoorwaarden

Die wil je hebben

Wij verwachten veel van jou, maar je mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt?

Een stagevergoeding van 350 euro als je een 3e jaarstudent bent en 450 euro als je een 4e jaarstudent bent per maand op basis van een fulltime beschikbaarheid.

Een reiskostenvergoeding indien je niet beschikt over een Ov-studentenkaart.

Een laptop en een smartphone.

Goede begeleiding van echte vakmensen.

De mogelijkheid om deel te nemen aan onder andere de workshops en borrels van Jong Stedin.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier