Montage medewerk(st)er
In Person
InPerson Rijssen
4 dagen geleden

Over de functie

Echte aanpakkers! Dat is waar het om draait in deze functie. Op weg naar de klant waarbij de bestelde producten achterin de bus liggen.

Hoe ziet je dag er dan uit? Samen met je collega ben je vandaag op pad gestuurd om het eindproduct af te leveren en te monteren.

Vandaag wordt het wel een uitdaging want je gaat zonwering op hoogte ophangen. Gelukkig zijn dit soort uitdagingen helemaal iets voor jou.

Na aankomst en begroeting van de klant ga je bezig om de producten te monteren. Je bent precies, oplettend en werkt te allen tijde veilig.

Samen met je collega ben je tevreden over het eindresultaat na de uitleg en de goedkeuring van de klant ga je terug naar huis.

Weer een top werkdag gehad! Denk jij nu naar het lezen van deze vacature, dit ben ik? Solliciteer dan nu!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al jaren trouwe leverancier en producent van de beste zonwering in hun segment. Met een leuk en compact team weten zijn jaarlijks tal van klanten blij te voorzien van zonwering en rolluiken.

De hoofdlocatie is gevestigd in Rijssen, vanuit hier worden dan ook de klanten voorzien van de producten.

Functie eisen

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
 • Je bent een echte aanpakker
 • Je kan op hoogte werken
 • Je hebt technisch inzicht
 • Je bent collegiaal en kan werken in teamverband
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier