Stage: Big Data met Tensorflow
Hoogendoorn
Vlaardingen, NL, NL
5 dagen geleden
source : Joblift

AanleidingData is tegenwoordig overal en de term Big Data refereert hieraan. Door de komst van o.a. goedkopere sensoren en opslag kunnen we steeds meer beschikken over grotere hoeveelheden data.

Big Data is een veelbelovende bron van innovatie voor (industriële) bedrijven en veel bedrijven proberen hierin eerste stappen te zetten.

Via onze klanten beschikken we over een aantal interessante datasets. We willen deze datasets gebruiken om ervaring op te doen met het doen van analyses en tegelijkertijd kijken of we onze klanten kunnen helpen met het verkrijgen van nieuwe inzichten of mogelijkheden om hun processen te optimaliseren.

Zo’n analyse kan gericht zijn op het verbeteren van onderhoud, inzicht te krijgen in het proces of failure detection toe passen op basis van classificatie.

OpdrachtDoorgrond het proces van een klant op basis van de data en gesprekken. Gebruik Tensorflow om analyses te doen op de dataset van deze klant.

Dit is inclusief het opschonen van de data en mogelijk het integreren van datasets.Implementeer zo mogelijk een big data stream.

Dit houdt in dat data uit verschillende bronnen automatisch verzameld dient te worden. Hierna moet de data opgeschoond worden (bv.

het verwijderen van verkeerde’ waardes) en mogelijk verrijkt met data uit externe bronnen (bv. weersomstandigheden, locatie, ).

Hierna vinden de data analyses plaats.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier