Transportplanner Nieuwegein
Cornelissen Groep
Nieuwegein
2 dagen geleden

Voor onze standplaats in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een transportplanner. Als transportplanner stap je in een uitdagende werkomgeving waarbij je veel ruimte en vrijheid krijgt om de dagelijkse operatie optimaal te laten verlopen.

Vanaf onze standplaats Nieuwegein rijden wij voor landelijke retailers. Elke dag ben je in contact met betrokken en gedreven collega’s en opdrachtgevers.

Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van transportopdrachten en de optimale inzet van beschikbare chauffeurs en materiaal.

Je geeft operationeel leiding aan een gedreven groep chauffeurs in, neemt deel aan werkoverleg en bezoekt chauffeursbijeenkomsten.

Dagelijks sta je in contact met je teamleider.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een kostenbewuste, ondernemende en mensgerichte transportplanner, die de focus wil leggen op chauffeur, klant en resultaat.

Je schakelt snel, kunt goed analyseren, werkt zelfstandig en houdt overzicht over je werkzaamheden zodat je de juiste beslissingen kunt nemen.

Je beschikt over een MBO+ niveau, hebt een studie gevolgd in de richting van logistiek en hebt de nodige ervaring met (digitale) systemen.

Tevens heb je een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal en ben je gemakkelijk in de omgang. Je bent bereid om in het weekend te werken en kan omgaan met flexibele werktijden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier