Facilitair Medewerker
TeKa Groep
 De Rijtuigenloods in Amersfoort, NL
5 dagen geleden

Kernwoorden : regelaar, energiek, servicegericht, stevig in de schoenen staand, proactief, oplossend vermogen, harde werker.

Locatie : De Rijtuigenloods in Amersfoort

De TeKa Groep is op zoek naar een facilitair medewerker voor de Rijtuigenloods. De Rijtuigenloods is een industriële evenementenlocatie, gelegen naast het Centraal Station Amersfoort.

In deze functie zorg je ervoor dat de locatie er goed verzorgd en onderhouden bij ligt, klaar voor een rondleiding van een klant of geslaagd evenement.

Wat ga je doen?

Vandaag is er een evenement. Op het schone parkeerterrein komen de auto’s van de leveranciers aanrijden. De opbouw start.

De grote hal wordt omgebouwd; technici lopen af en aan met kabels en testen het geluid. Het cateringplein wordt ingericht.

Jij checkt nog even of alle lampen het doen of alle stoelen netjes staan en of de nooduitgang vrij is.

Aan het eind van de dag verlaten de gasten tevreden het terrein. Binnen zijn de sporen zichtbaar van de bezoekers en is iemand per ongeluk met een kar langs een muur geschampt.

Dat is een zorg voor morgen. Eerst pak jij de verfkwast en verwijder je met de veegmachine de laatste resten. Met dank aan jouw inspanningen zijn de hallen klaar voor het volgende evenement.

Jij!

Je bent een schoolverlater of hebt 1 of 2 jaar werkervaring. Je bent proactief, denkt een stap verder. Je vindt het leuk om dingen te regelen en een bijdrage te leveren aan de optimale uitstraling van de locatie.

Deze functie is een startersfunctie.

De perfecte match

 • Hebt MBO niveau 3-4 werk- en denkniveau;
 • Starter of 1 of 2 jaar ervaring;
 • Je bent hands-on, een regelaar en een doorzetter;
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar.
 • Schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden en accepteert dat dingen soms anders lopen dan verwacht;
 • Bent bereid om soms op onregelmatige werktijden te werken;
 • Je denkt oplossingsgericht en gaat altijd voor het beste resultaat;
 • Je bent stressbestendig en weet het overzicht te bewaren;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Wat bieden wij

  Je komt te werken op een unieke locatie midden in Amersfoort met een rijke geschiedenis. Natuurlijk krijg je een prima salaris en vakantiedagen.

  Maar laat dat niet de reden zijn om te reageren : We zijn een groeiend bedrijf waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Jij krijgt veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en dus ruimte voor initiatief en competentieontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier