Ervaring in de logistiek ? Gemotiveerd ? Je kan direct aan de slag! (Omgeving Zevenaar) zevenaar
Logistic Force
zevenaar, NL
15 uur geleden

Locatie : zevenaar Type : Fulltimer

Woonachtig in regio Zevenaar ? Heb jij ervaring in de logistiek ? Ben jij gemotiveerd ? Wil jij voor langere tijd bij dezelfde werkgever aan de slag ?

Bij deze werkgever krijg je een interne opleiding, zodat je je werk optimaal uit kan voeren.

BIJ GOED FUNCTIONEREN KRIJG JE EEN CONTRACT VIA DE OPDRACHTGEVER!

Wat ga je doen ?

 • In deze functie ga je je bezig houden met het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot het laden / verladen en / of lossen van goederen;
 • Hierbij is belangrijk dat je goed controleert wat er binnenkomt en je houdt je dan ook bezig met het controleren van voorraden;
 • Om de stroom van goederen goed te laten lopen is de op de juiste wijze behandelen van zendingen een must binnen de organisatie.

  Verder ben je in je functie bezig controleren van zendingen met behulp van scanapparatuur; Komt er een kapotte / foutieve zending binnen dan wordt verwacht dat je dit vastlegt en betreffende beschadigde of overtollige goederen op een juiste manier uit de goederenstroom haalt!

  Wat is belangrijk?

 • Belangrijk is dat je het correct en op tijd uitvoeren van laad- en los werkzaamheden ziet als een uitdaging, uiteraard heb je veiligheid hoog in het vaandel staan!!! Je bent flexibel in het omgaan met piekdruktes en spoedopdrachten;
 • Daarin ben je ook bereid om in wisselende diensten te werken;
 • Betrokkenheid en inzet bij de werkzaamheden om deze (op tijd) af te krijgen is iets wat jou drijft!

  Hoe gaan we je terug betalen ?

  Op verschillende manieren. Te beginnen met een salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de extraatjes’.

  Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier