functioneel beheerders (2fte)Lees meer
de Rechtspraak
Amsterdam
3 dagen geleden

Wat je gaat doen

Het gerechtshof Amsterdam behandelt zaken in hoger beroep van de rechtbanken Amsterdam en Noord-Holland op het gebied van civiel recht, strafrecht en belastingrecht.

Bij het gerechtshof werken 350 mensen. Jaarlijks behandelt het hof ongeveer 11.000 strafzaken. Het gerechtshof is gevestigd in het Paleis van Justitie, vlakbij het Centraal Station van Amsterdam.

Het hof kent een dynamische en collegiale werksfeer, in een inspirerende en moderne omgeving aan de IJ-oever.

Als functioneel beheerder ondersteun en faciliteer je de eindgebruikers bij het dagelijks gebruik van de informatiesystemen (primaire- en bedrijfsvoering processen).

Je handelt informatievragen, opdrachten, wensen, klachten en verstoringen af en verzorgt (mede) de communicatie met de eindgebruikers.

Je doet voorstellen voor verbeteringen voor de werkprocessen en de informatiesystemen. Je signaleert en adviseert zowel naar de Informatiemanager als naar de verantwoordelijke binnen de afdelingen.

De gerechtshoven zijn 3 jaar geleden een samenwerkingsverband op IT-gebied aangegaan. De functioneel beheerders van de hoven werken dan ook landelijk en zijn gemeenschappelijk verantwoordelijk voor alle applicaties van de gerechtshoven.

Elke functioneel beheerder heeft één of meerdere systemen als aandachtsgebied. In het team wordt een onderverdeling gemaakt in welke applicaties je beheert voor de afdeling civiel en belasting of voor de afdeling Strafrecht.

Waar aan het werk

Het gerechtshof Amsterdam zoekt 1 fte functioneel beheerder met als standplaats Amsterdam.

Samen met het gerechtshof Den Bosch zoek het gerechtshof Amsterdam 1 fte functioneel beheerder met als standplaats Den Bosch en Amsterdam.

Het hoofd bedrijfsvoering is jouw leidinggevende.

Wat we je bieden

Een functie vol mogelijkheden om je kennis verder uit te breiden en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld volgens Cao Rijk.

 • Een salaris in schaal 8 (maximaal € 3.521,52 op basis van 36 uur);
 • Individueel keuzebudget opgebouwd uit vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 8,3%;Pensioenopbouw volgens het ABP.
 • Verlof van 144 + 21,6 wettelijke resp. bovenwettelijke vakantie-uren bij een werkweek van 36 uur;
 • Pensioenopbouw volgens het ABP;
 • Goede regelingen voor ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en vergoeding woon-werkverkeer;
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar en bij goed functioneren omzetting naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een detachering behoort tot de mogelijkheden voor werknemers van de Rijksoverheid;
 • Een dienstverband voor 32- 36 uur per week.
 • Wat we van je vragen

  Je beschikt over een relevant MBO diploma en hebt enkele jaren werkervaring als functioneel beheerder. Je hebt grondige kennis van ICT-systemen en hardware.

  Je bent proactief in het signaleren en oplossen van problemen. Als onderdeel van een landelijk opererend team ben je een echte teamspeler.

  Nieuwe onderwerpen oppakken en het schakelen op meerdere prioriteiten gaat je gemakkelijk af. Je beschikt over een ruim palet aan communicatieve vaardigheden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier