Supermarktmanager Hoevelaken (32-40 uur)
Lidl
Hoevelaken, Nederland
3 dagen geleden

De volledige verantwoordelijkheid dragen voor een eigen supermarkt. Als jij daaraan toe bent, past de baan van supermarktmanager bij Lidl helemaal bij jou!

Als supermarktmanager stuur je jouw filiaal op verschillende gebieden aan : financieel, commercieel en operationeel. Daarnaast ben je dagelijks bezig met het managen en ontwikkelen van een team van circa 35 medewerkers.

Onder jouw leiding loopt alles op rolletjes. Je stimuleert jouw mensen om ervoor te zorgen dat de winkel er aantrekkelijk uitziet en de schappen goed gevuld zijn.

Door onder andere het beste uit jouw medewerkers te halen, weet je de klantverwachtingen te overtreffen. Samen met het filiaalmanagementteam vertaal je de jaardoelstellingen naar week- en dagelijkse doelstellingen en houd je de vinger aan de pols.

Je werkt samen met de beste collega’s, die je zelf werft, selecteert en begeleidt. Het krachtige Lidl-filiaalconcept is bij jou in goede handen en je denkt actief mee over de vraag hoe we nóg beter kunnen worden.

Naar buiten ben je een actieve en betrouwbare vertegenwoordiger van Lidl.

De baan

 • Je hebt de volledige verantwoordelijkheid voor jouw filiaal.
 • Je zorgt voor de beste prestaties op commercieel en financieel gebied.
 • Je geeft resultaat- en ontwikkelingsgericht en enthousiasmerend leiding aan jouw team.
 • We zien het resultaat, niet alleen in de cijfers, maar ook in de medewerkers die groeien in hun baan en in de tevredenheid bij onze klanten.

  Mohammed, Supermarktmanager

  Jouw profiel

  Je bent een ras ondernemer die doel- en resultaatgericht te werk gaat en zich altijd afvraagt of zaken nog efficiënter en effectiever kunnen.

  Organisatorisch ben je een natuurtalent en jouw team kan altijd van je op aan. Je signaleert tijdig mogelijke uitdagingen en stuurt waar nodig bij.

  Klantgericht zijn betekent voor jou nét die stap extra zetten en zorgen dat elke klant met een glimlach jouw filiaal verlaat.

  Daarnaast beschik je in elk geval over :

 • een afgeronde opleiding op hbo-niveau;
 • een aantal jaren leidinggevende ervaring;
 • uitstekende cijfermatige en communicatieve vaardigheden.
 • Wij bieden

  Als supermarktmanager krijg je de ruimte om jouw ondernemerschap te tonen bij een organisatie waar prestaties en resultaten worden gezien én gewaardeerd.

  Jouw succes is ons succes en het succes van je team en daar kun je trots op zijn. Je draagt zichtbaar bij aan ontwikkeling en groei, niet alleen van Lidl, maar ook van jouw medewerkers.

  Ook kun je rekenen op :

 • een contract van minimaal 32 uur tot maximaal 40 uur;
 • interne opleidingsprogramma’s zodat je maximaal kunt profiteren van de loopbaanmogelijkheden binnen Lidl.
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij zijn

  Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 32 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 430 filialen.

  De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland.

  Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning.

  Daarnaast staat diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier