Recruitment Consultant Marketing
Searchsoftware
Haarlem, The Netherlands
4 dagen geleden

In de marketing kun je alle kanten op; in recruitment ook! Ook wij gebruiken data om onze gevoelens kracht bij te zetten en mensen in beweging te krijgen.

Kun jij de waarde van een professional (bijna) perfect matchen aan klanten waar onze kandidaten het beste tot hun recht komen en het beste uit zichzelf kunnen halen?

Daarnaast weet jij precies welke wervingscampagne het beste bij jouw klant past. En krijg jij een kick van mooie teams bouwen bij jouw klanten?

Win-win! Want wij zien graag iedereen gelukkig.

Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales, Marketing en Renewable Engineering professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten.

Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, we doen het allemaal. We zijn daarbij heel selectief in onze klanten, we werken alleen met klanten waar we zelf ook zouden willen werken.

We leren onze klanten goed kennen en kunnen daardoor heel specifiek op zoek gaan naar de juiste match. We zijn volgens Google Reviews dan ook een van de beste recruiters van Nederland

Mooi verhaal he? Mooier is nog dat het echt waar is. We onderscheiden ons dan ook niet in wat we doen. Er zijn talloze recruitment bureaus.

Wij onderscheiden ons in de manier waarop we het doen. Kwaliteit boven kwantiteit en altijd Slim, Eigenwijs en Loyaal.

Wij geloven dat de reis belangrijker is dan het doel. Dat betekent; gave klanten, leuke collega’s en een prachtig kantoor.

Natuurlijk is geld belangrijk. Wij willen ook onze hondenbrokken betalen, verre reizen maken en lekkere champagne drinken.

Maar er is meer in de wereld. Dat het belangrijker is iedere dag met een goed gevoel naar kantoor te gaan en met een nog beter gevoel thuis te komen.

Dat er niets mooiers is dan levens veranderen.

Slim

Een echte Search X’er is Slim. Als marketing recruiters doen we marketing recruitment. Net als iedereen. We gebruiken verschillende jobboards, social media en hebben een goed gevulde database.

Net als iedereen. We zijn voortdurend bezig onze kennis uit te breiden en up-to-date te houden. Net als iedereen. Wat maakt Search X dan anders?

Dat is onze slimme manier van recruitment. We sturen geen 200 berichten per dag op LinkedIn, we doen niet aan cold calling en shoppen niet met anonieme cv’s.

Massa is bij ons geen kassa.

Wat we wel doen? We gaan de diepte in met onze klanten en kandidaten. We weten precies waar onze klanten naar op zoek zijn, en kunnen daardoor een inhoudelijk gesprek voeren met onze kandidaten.

We hebben onze processen zo ingericht dat onze recruiter zich richten op persoonlijk contact. Iedereen is uniek en verdient de juiste aandacht.

Ons werk verandert levens en dat doen wij als de beste!

Eigenwijs

Een echte Search X’er is Eigenwijs. Af en toe doen we gekke dingen en dat moet ook. De wereld is niet zwart en wit en af en toe moet je een gokje wagen.

We proberen de nieuwste tools, spreken soms wat unieke kandidaten en stellen rake vragen. Deze formule leidt namelijk al ruim 8 jaar tot succes en maakt dat we zelfs in deze bijzondere tijden blijven groeien.

Deze groei willen we nu graag samen met jou voortzetten in ons prachtige nieuwe kantoor bij de lichtfabriek, aan het Spaarne in Haarlem.

Drie verdiepingen, eigen parkeerplaatsen, een fitnessruimte, elke dag een volledig verzorgde lunch (met een potje Mario Kart) en nog veel meer.

De perfecte plek om echt onszelf te zijn; en te genieten samen met je team.

Loyaal

Een echte Search X’er is Loyaal. Wij werken alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Bedrijven waar we enthousiast van worden, die gave dingen doen en waar leuke mensen werken.

Wij zijn namelijk niet op zoek naar een eenmalige bemiddeling, maar een langdurige relatie.Dankzij mond-tot-mond reclame komt meer dan de helft van onze klanten uit ons bestaande netwerk.

En dat geldt trouwens ook voor onze kandidaten. Die houden we graag dichtbij en weten we altijd positief te verrassen met onze marktkennis.

Zelfs zo positief dat ze hun vrienden vaak naar ons doorverwijzen en inmiddels ruim een derde van onze bemiddelingen voortkomt uit referrals.

Ben jij een echte Search X’er?

We gaan je niet vermoeien met een functiebeschrijving. Jij weet al wat een Recruitment Consultant doet en wat een Recruitment Consultant moet kunnen.

Qua eisen hebben wij er namelijk slechts één. Dat jij net zo #SlimEigenwijsLoyaal bent als wij. Upload je cv, whatsapp of bel met onze Corporate Recruiter Anne-Carlijn.

Of kom gewoon onaangekondigd langs, dat is pas #Eigenwijs.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier