Postbezorger in Tilburg en omgeving
Randstad
TILBURG, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Aan de slag als Postbezorger in de Regio Tilburg? Wil je wat bijverdienen en ben je graag actief bezig? Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger in Tilburg, Berkel-Enschot, Hilvarenbeek Diessen en Udenhout.

Wat ga je doen?

Het is een zelfstandige en verantwoordelijke baan met veel vrijheid. Je werkt een paar uur per dag in je eigen omgeving, en houdt dus genoeg tijd over voor je andere activiteiten.

Dagelijks werk je tussen de twee en vier uur per dag. Je bepaald zelf wanneer jij de post ophaalt op het depot bij jou in de buurt.

Daarna bezorg je de post voor 17 : 00 uur. Het is belangrijk dat iedereen op tijd en op het juiste adres de post ontvangt, ook als het slecht weer is of als er een keertje extra post is.

Wat neem jij mee :

 • Je bent in het bezit van een eigen fiets en een smartphone (krijg je vergoeding voor €8 per maand) en bent bereid om deze voor het werk te willen gebruiken.
 • Alle andere hulpmiddelen (tassen, poloshirt, jas) worden verzorgd door PostNL;
 • De werktijden vinden plaats tussen 11.00 & 17.00 uur, werkdagen zijn van dinsdag t / m zaterdag;
 • Je wordt zoveel mogelijk ingezet in het gebied waar je woont of dicht in de buurt;
 • Post moet opgehaald worden op een depot;
 • Je bent fysiek sterk genoeg en klantvriendelijk.
 • Ben jij per direct beschikbaar? Reageer dan direct via onze website! Heb je nog vragen? Bel dan naar Sammy of Myrea naar 013-4648055.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier