Verpleegkundige in de wijk (mbo) – Technisch Thuiszorg Team
LEKZ
Amsterdam
6 dagen geleden

Als Verpleegkundige in de Wijk, 20-32 uur, regio Amsterdam, zorg jij ervoor dat jouw cliënten de beste zorg krijgen.

Jouw werkzaamheden

Je komt werken bij een jonge en platte zorginstelling in de regio Amsterdam. Deze zorginstelling is gespecialiseerd in ziekenhuis verplaatste zorg.

Jouw team verricht zorg zoals : infuustherapie, pompen, lange lijnen, port a cath, stomazorg, complexe wondzorg, palliatieve zorg, enzovoorts.

Werk je bijvoorbeeld in het ziekenhuis? Maar mis je persoonlijk contact in je werk? Dan is dit een leuke functie voor jou!

In de ochtenduren werk je in de zorg en voer je specialistische handelingen uit. In de middaguren onderhoud je contacten met Specialisten, Huisartsen en familie.

Als je 28 uur of meer per week werkt, krijg je van deze organisatie een auto van de zaak.

Jouw team

Het jonge team waarin jij komt te werken bestaat uit HBO Verpleegkundigen, MBO Verpleegkundigen en Verzorgenden IG. Veel van jouw teamleden hebben werkervaring opgedaan in het ziekenhuis.

Kwalitatieve zorg leveren

Kwaliteit staat voorop voor deze organisatie. Het bewaken van de kwaliteit speel een grote rol voor jou als Verpleegkundige in de Wijk.

Heb je nieuwe ideeën over hoe het anders aangepakt kan worden? Spreek het uit, hier is behoefte aan. Er wordt dus daadwerkelijk naar je geluisterd!

Om de kwaliteit van de zorg te verhogen worden er diverse opleidingen aangeboden. Je wordt intern bijgeschoold betreft verpleegtechnische handelingen, zodat je up-to-date blijft.

Arbeidsvoorwaarden vacature Verpleegkundige in de Wijk Technisch Thuiszorg Team :

 • salaris; deze functie is ingeschaald in FWG 45 tussen de €2.419,91 en €3.264,29 (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT;
 • doorgroeimogelijkheden door middel van cursussen en opleidingen;
 • vaste baan als Verpleegkundige in de wijk, uren zijn naar wens bespreekbaar;
 • werken bij een leuke werkgever die erg positief is ingesteld en geeft om zijn werknemers!
 • Functie eisen vacature MBO Verpleegkundige in de Wijk Technisch Thuiszorg Team :

 • jij bezit over een diploma Mbo-Verpleegkunde;
 • je hebt een rijbewijs B;
 • BIG- geregistreerd;
 • goede beheersing van verpleegtechnische handelingen.
 • Waarom via LEKZ?

  LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak.

  Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past.

  Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

  Solliciteren Verpleegkundige vacature :

  Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?

 • Stap 1 : Aarzel niet en solliciteer dan voor vrijdag 2 oktober 2020. Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie ->
 • 06-23425294 (graag voorzien van je CV)Of klik om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)

 • Stap 2 : Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
 • en KLAAR de stap naar een succesvol nieuw avontuur is gezet!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier