Pack- Out Operator
Procestechniek.nl
Middelburg, nl
9 dagen geleden
source : Jobbird

Als Pack-Out Operator ben je verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces van de diverse harsen die we op locatie in Middelburg fabriceren.

De Pack-out is het eindpunt van de productielijn en hier wordt alles dus verpakt in zakken of vloeibaar in drums om vervolgens verstuurd te worden naar onze klanten wereldwijd.

Jij zorgt voor perfect werkende koel-, afzak- en drum-laadinstallaties en aangezien jij de laatste bent die het product ziet voor het naar de klant gaat heb jij een grote rol in het waarborgen van de kwaliteit.

Om het maken en verpakken van de harsstromen optimaal op elkaar aan te laten sluiten werk je samen met het team van procesoperators.

Je controleert het gehele proces, signaleert storingen aan apparatuur tijdig, en bent in staat om deze zelf op te lossen en / of in samenwerking met de technische dienst tot reparatie over te gaan

Als Pack-Out Operator krijg je alle ruimte om waar nodig processen te verbeteren of anders in te richten. Jij bent tenslotte degene die het best weet hoe we de producten zo efficiënt mogelijk kunnen transporteren.

Een belangrijke baan en een mooi begin van je carrière!

 • Minimaal Vapro A (Vapro B heeft een pré)
 • Tijdelijke beschikbaar voor 5 ploegendienst
 • Ervaring als (proces)operator in de proces- of mechanische industrie
 • VCA (harde eis)
 • Heftruck (harde eis)
 • Ervaring in de Pack-out
 • Je komt te werken voor een chemiebedrijf dat in 1920 opgericht is in de Verenigde Staten en nu wereldwijd vestigingen heeft.

  De vestiging in Middelburg produceert ruim tachtig verschillende harsen die worden toegepast in de kleefstoffen-, rubber-

  en kauwgomindustrie. Ruim 90% van de productie wordt geëxporteerd naar meer dan 70 landen. In totaal werken ongeveer 250 mensen in Middelburg.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier