Strategische Marketing- & Communicatiespecialist
ROC van Amsterdam | Flevoland
Almere
2 dagen geleden

Dit en meer ga je doen

Voor onze MBO Colleges Almere & Poort zoeken wij een ervaren PR & communicatie adviseur die de ambitie van deze colleges goed op de kaart kan zetten.

In deze veelzijdige functie draag je bij aan de ontwikkeling van strategische doelstellingen, waaronder het profileren en in de markt zetten van onze onderwijsteams en opleidingen op basis van de actuele of toekomstige vraag (studenteninstroom, arbeidsmarktontwikkeling, veranderingen binnen de opleiding).

Daarnaast verzorg je de interne communicatie over ontwikkelingen en successen vanuit het onderwijs naar studenten en richting de interne organisatie.

Het communicatief ondersteunen van onderwijsteams en begeleiden bij hun activiteiten : welk verhaal moet worden verteld, hoe breng je dit het beste over (storytelling), behoort ook tot jouw portefeuille.

Samen met je collega adviseurs organiseer je events zoals de open dagen of vertegenwoordiging op beurzen.

Je denkt graag conceptueel om een beeld te vormen van de grote lijnen zoals marktontwikkelingen, maar ook data-analyse en deskresearch is aan jou besteed, denk bijvoorbeeld aan haalbaarheidsanalyse voor een nieuwe opleiding.

Hiervoor meet, analyseer en evalueer je de resultaten van onze onderwijsactiviteiten, ook adviseer je over vervolgactiviteiten en verbeterplannen.

Dit verwachten we van jou

Je bent een ervaren, energieke adviseur met verbindend vermogen. Je hebt een ondernemende en commerciële inslag. Je vindt marketingcommunicatie en marktbewerking écht leuk en wordt warm van de vaart aan innovaties op ons ondernemende mbo-colleges.

Jij ziet hier de kansen om onze scholen nog meer op de kaart te zetten en weet die kansen te benutten.

Vakinhoudelijk ben je sterk op zowel het gebied van strategische marketing als onderzoek. Dit maakt jou een strategisch en creatieve denker met vernieuwende daadkracht.

Je hebt kennis van en ruime ervaring met het opstellen, begeleiden en evalueren van marketingplannen en onderzoek. Daarnaast ben je een echte teamplayer met goeie ideeën en vlotte pen.

Daarnaast verwachten we :

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Afgeronde Bachelor of Master op het gebied van marketing en communicatie;
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Affiniteit met marktonderzoek (waaronder ook data-analyse).
 • Meer dan alleen goede voorwaarden

  De werkwereld om je heen verandert continu. Daarom zetten wij vol in op je ontwikkeling. Trainingen, opleidingen, workshops wat jij nodig hebt, maken wij mogelijk.

  Daarnaast kun je rekenen op doorgroeikansen en prima arbeidsvoorwaarden.

 • Een salaris in schaal 11 (cao mbo) van maximaal € 5.229 bruto per maand, als je fulltime werkt
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Ruime vakantieregeling
 • Deelname aan het ABP pensioen
 • Doorgroeikansen binnen de organisatie
 • Een goede reiskostenvergoeding
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier