CNC operator
Startpeople
Groningen, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als CNC operator houd jij je bezig met het zelfstandig instellen, programmeren en bedienen van CNC-gestuurde machines. Je komt te werken op de afdeling werkvoorbereiding.

Hier worden matrijzen vervaardigd die uiteindelijk gebruikt worden door de productiemedewerker om hun metalen eindproduct te maken.

Als CNC operator sta jij aan het begin van een heel tof proces! Je komt terecht in een kleinschalig team midden in de stad Groningen.

In het team heerst er een nuchtere sfeer, waar gezamelijk het doel van de organisatie wordt nagestreefd. Deze fulltime functie wordt uitgevoerd in dagdienst, van 07 : 00 uur tot 15 : 45 uur.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met de duur van 3 tot 5 maanden.

Wie ben je?

Als CNC operator heb jij affiniteit met met techniek en vind je het leuk om in een productieomgeving te werken. Daarnaast beschik jij over de volgende kenmerken :

 • Je beschikt over technisch MBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over ruime ervaring met CNC machines
 • Je hebt ervaring met productietechnieken, metaal en machines
 • Je gaat graag nauwkeurig te werk
 • Over het bedrijf

  Je komt in een klein, gedreven team te werken die elke dag een bijdrage leveren aan de productie van een ontzettend tof product.

  Het is een echt familiebedrijf met korte lijnen. Er worden opleidingen aangeboden vanuit de organisatie. Maandelijks is er een lunchmeeting om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en drie keer per jaar vindt er een gezellig personeelsuitje plaats.

  Wat bieden wij jou?

  Je werktijden zijn van 7.00 uur 15.45 uur. De organisatie bevindt in de stad Groningen en is gemakkelijk te bereiken. Het uurloon is op basis van de cao metalektro en wordt op basis van jouw ervaring bepaald.

  Enthousiast om deze leuke tijdelijke baan aan te grijpen? Solliciteer dan snel via de link of stuur je cv en motivatie naar groningen startpeople.

  nl. Nog vragen? Neem dan gerust contact op via de mail of door te bellen naar 050-3694330.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier