Onderhoudsmonteur regio Amsterdam
Frimex
Moordrecht, NL
1 dag geleden

Onderhoudsmonteur regio Amsterdam

wo, 07 / 04 / 2021

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units : Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zijn op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Binnen Frimex Service is een vacature ontstaan voor de buitendienst. Wij zijn op zoek naar een Onderhoudsmonteur, die graag wil leren en ontwikkelen!

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Je bent verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren van het onderhoud en het schoonmaken van koeltechnische en / of grootkeuken apparatuur (koelmeubelen, condensors & apparatuur grootkeukens).

Sommige klussen zal je zelfstandig uitvoeren en andere klussen voer je met één van je collega’s uit. Tevens zal je op verzoek de servicemonteurs in de regio ondersteunen bij technische werkzaamheden.

Samen met een collega wordt een bedrijfsauto ter beschikking gesteld. Je opereert vanuit je woonplaats. Jouw teamleider is dagelijks in de regio aanwezig, waardoor je regelmatig schakelt over de werkzaamheden.

Dagelijks rapporteer je aan het hoofdkantoor te Moordrecht via je tablet.

Wat vraagt Frimex?

Je hebt geen ervaring of diploma’s nodig. Ben je een starter op de arbeidsmarkt, spreek je goed Nederlands, ben je fulltime inzetbaar, in het bezit van een rijbewijs, wil je met je handen werken en vind je het niet erg om vies te worden?

Dan zijn we op zoek naar jou. Wel wordt er gevraagd naar de juiste (servicegerichte) instelling en motivatie. Verder ben je betrokken, betrouwbaar, en pro-actief.

Bij goed functioneren en indien je servicegericht blijkt te zijn, is er de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van servicemonteur.

De ambitie om aanvullende opleidingen te volgen dient dan uiteraard aanwezig te zijn.

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden.

Hierbij horen 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen en trainingen te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen.

Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Ja, ik wil graag meer weten!

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken?

Je kunt de motivatie en CV sturen naar .

Meer informatie

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier