Operator lasersnijmachine
Connect
Gelderland, Harderwijk
19 uur geleden

Over jouw rol

Heb jij werkervaring in de metaalbranche en wil je werken met moderne machines om een goed product af te leveren? Lees dan verder.

 • Als echte vakman ben je verantwoordelijk voor het inladen van programma's op de machine, je bewaakt nauwkeurig het snijproces, controleer of de producten voldoen aan de eisen als de uit de machine komen en zorgt voor een opgeruimde werkplek.
 • Jobomschrijving

  Als operator buizenlaser in de 2-ploegendienst werk je aan de nieuwste 3D lasersnijmachine, die aan de laatste kwalificaties voldoet qua nauwkeurigheid en veiligheid.

  Je wordt keurig ingewerkt, om de verantwoordelijkheid voor deze moderne, maar kostbare machine te dragen. Om dat op te pakken is het noodzakelijk dat je al enige ervaring hebt met cnc machines, of met een lasersnijmachine.

  Je bent verantwoordelijk voor het inladen (dus niet programmeren) van de machine, je bewaakt het snijproces nauwkeurig, zodat het product voldoet aan de gewenste specificaties, het controleren van het product behoord tevens tot je takenpakket.

  Uiteraard zorg je voor een opgeruimde werkplek. De werktijden zijn maandag t / m donderdag 06 : 15 - 14 : 45 en van 14 : 30 -

  24 : 00 en vrijdag van 06 : 15 - 12 : 45.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier