Activiteitenbegeleider niveau 5
Argos Zorggroep
Schiedam, NL
1 dag geleden

Functie omschrijving :

Als Activiteitenbegeleider niveau 5 maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je kerntaken bestaan uit :

 • overleg met in- en externe zorgverleners;
 • leiden van lco’s en individuele / groepsgesprekken met cliënten / mantelzorgers;
 • het opstellen van het zorgplan;
 • het uitvoeren van voorkomende handelingen in de bewonerszorg;
 • het zorgdragen voor een goed socio-therapeutisch klimaat op de afdeling.
 • Afhankelijk van je opgedane kennis en ervaring kan je tevens belast worden met een voortrekkersrol met betrekking tot zorginhoudelijke ontwikkelingen en / of kwaliteitszorgprojecten.

  We verwachten dat je een professionele houding hebt die onder andere zichtbaar is in het kritisch kunnen reflecteren op je eigen handelen en in het contact met bewoners, familieleden en medewerkers.

  Je bent in staat om methodisch te denken en te handelen. Je hebt ervaring met voorgenoemde doelgroepen en je wilt je opgedane expertise inbrengen in het huidige team medewerkers.

  Wij zoeken :

  Je bent in het bezit van het diploma Hbo-SPH. Je hebt kennis van psychogeriatrie, psychiatrie en je bent goed in het opbouwen en onderhouden van externe contacten.

  Wij bieden :

  Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

  Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve zorgverzekeringen en een zeer uitgebreid meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder een eigen fietsplan.

  Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Activiteitenbegeleider niveau 5 is ingeschaald in FWG 45.

  Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Informatie :

  Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Marlies Antes, Manager Wonen en Zorg, via telefoonnummer 06-10894445

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier