Business Intelligence Consultant
Cooder
NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Als BI Consultant bij XI BI help je onze klanten bij het in kaart brengen en realiseren van hun informatiebehoefte. Tijdens salestrajecten heb je een ondersteunende rol en voer je desgewenst Proof of Concepts uit bij de klant.

Je bedenkt en bouwt samen met de klant een passende en stabiele BI omgeving, waarbij je veelal gebruik zult maken van onze Datawarehouse Automation oplossing.

Je bundelt 1 of meerdere databronnen tot de voor de klant ideale (management)informatie en rapportage omgeving. Verder bouw je met onze klanten een relatie op en ben je het aanspreekpunt voor alle informatie vraagstukken.

Je geeft technische support aan onze klanten en partners. Tevens geef je regelmatig producttrainingen aan klanten of medewerkers van onze partners.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier