vervoersvrijwilligers
Give a Day
NL
1 dag geleden

Your volunteer experience

Jeugdzorg Emmaüs maakt deel uit van de Bijzondere Jeugdzorg. Wij werken regelmatig met enthousiaste vrijwilligers die er mee voor zorgen dat onze jongeren ook de mogelijkheden krijgen waar ze recht op hebben Je komt terecht op een plek waar we dankbaar zijn voor iedere bijdrage.

Jouw tussenkomst kan voor de jongeren echt het verschil maken ! Onze vrijwilligers volwaardige medewerkers !

This vacancy is running

Content volunteer vacancy

Beschouw je autorijden als een hobby en ben je flexibel tijdens de week of in het weekend ? Jongeren nemen deel aan sport en andere activiteiten en hiervoor zoeken we vrijwilligers die bereid zijn hen te brengen / halen.

Meestal zijn het korte afstanden in de buurt rond Schoten. Heb jij zin om iets voor de jongeren te betekenen...dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken ! Laat snel van je horen.

 • Responsible
 • The vacancy is accessible to these target groups

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier