CNC operator
BUO Uitzendorganisatie
Emmen, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een CNC machineoperator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de machine conform de instructie.

Je gaat werkstukken inspannen, laden en lossen in de freesmachine zodat de machine haar werk kan doen waaronder : slijpen, boren, frezen, schaven.

Je houdt de machine goed in de gaten of het proces goed verloopt. Je bent er ook verantwoordelijk voor het paneel zelfstandig samen te stellen.

Het samenstellen bestaat onder andere uit het afbramen van het product.

Functie-eisen

 • Je beschikt over technisch inzicht op mbo werk / denkniveau.
 • Je kunt tekening lezen, opdrachten uitvoeren en panelen samenstellen.
 • Je hebt bij voorkeur enige kennis van verspanen en assembleren.
 • Je bent bereid om zowel dagdiensten als in de ploegen te werken.
 • Over de werkgever

  Beschrijving van het bedrijf

  Onze opdrachtgever is een innoverende organisatie waarbij ruimte is om uzelf verder te ontwikkelen. De opdrachtgever is al meer dan 25 jaar leverancier van oppervlaktebehandelingsinstallaties.

  Zij ontwerpen, leveren en installeren zowel componenten als complete coatinglijnen. Onze opdrachtgever kent 3 business units en in totaal werkt u samen met 30 collega’s.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier