Werkvoorbereider W (installatietechniek)
continu
Zaandam, NL
16 dagen geleden

Werkvoorbereider W (installatietechniek)

Als werkvoorbereider ben je het zogezegde spin in het web. Je taken bestaan uit het opstellen van projectmappen, het plaatsen van bestellingen & materieel, voorbereiden van tekeningen en het op tijd beschikbaar zijn van gereedschappen.

Je zal nauw samen werken met de projectleider en deze ook veel ondersteunen.

De Installateur waar je komt te werken heeft een aantal Service & Onderhoud contracten voor grote utiliteitspanden. Belangrijk is dat je goed kan schakelen tussen het ondersteunen van de projectleider op organisatorisch gebied en de verwerking van belangrijke data voor de projectbeheersing.

2 jaar ervaring als werkvoorbereider

Ervaring met MS-Office

Zelfstandig kunnen werken.

Voor deze uitdagende functie kan je ook een mooi salaris verwachten conform de klein metaal CAO. Verder streeft het bedrijf naar ontwikkeling van eigen personeel.

Je komt te werken bij een Installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in W installaties. Deze organisatie is de laatste jaren sterk gegroeid en is op zoek naar een Werkvoorbereider die meerdere balletjes tegelijk omhoog kan houden.

Het is een platte organisatie met volop doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier