BI Specialist
ALTEN
Capelle Aan Den Ijssel
2 dagen geleden

The function

Voor onze vestigingen in Amstelveen, Capelle a / d IJssel, Eindhoven en Groningen zijn wij op zoek naar BI specialisten op het gebied van ETL, reporting en analytics.

Als BI specialist ben je verantwoordelijk voor het overzien van het volledige proces, vanaf de bronsystemen tot en met de multi-dimensionele analyse.

Met als doel om zo goed mogelijke rapportage- en analyse omgeving te realiseren voor eindgebruikers. Je bent de spin in het web in het krachtenspel tussen functionele wensen, organisatorische belangen en technische mogelijkheden.

Je krijgt de kans om verschillende uitdagende technische problemen met diverse BI tools op te lossen, dit kan zowel aan de back-end kant als aan de front-end kant zijn.

Daarnaast krijg je de kans om bij te dragen aan het vormgeven van de strategie van ALTEN IT met andere BI collega’s en het management.

Your profile

Please note : This job advertisement is in Dutch, because we are only considering dutch speaking candidates for this vacancy

 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • Kennis en ervaring in één of meerdere ontwikkeltools (Microsoft);
 • Kennis van ETL processen en / of analytics;
 • Kennis van metadatabeheer, architectuur en modellering;
 • Sterk analytisch;
 • Hands-on ervaring met meerdere BI projecten;
 • Pragmatisch;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Personality

  Je bent communicatief sterk, kan goed zelfstandig werken en vind het belangrijk om in een team te werken. Daarnaast vind je het leuk om resultaat te behalen en je hebt van nature een flexibele instelling.

  Wij vinden het ook belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in onze kernwaarden : People, Fun, Technology, Knowledge, Aim high en Open & Involved.

  Informatie

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier