Monteur plafond en wandsystemen
Intermediair Uitzendbureau
Rosariumstraat 61 7311 JR APELDOORN,NL
19 dagen geleden

detail vacature 1584195

terug naar overzicht vacatures

Algemeen

Functie : Monteur plafond- en wandsystemen

Uur per week : 40.00

Werktijden : Volgens rooster

Werkzaamheden

Je maakt deel uit van een team. Je werkt samen met een ervaren monteur. Een greep uit je werkzaamheden : het plaatsen van Metal Stud wanden, Metal Stud plafonds en systeem plafonds, het monteren van luxe wanden, de ervaren monteur leert jou de fijne kneepjes van het vak, het zorgdragen voor een goed resultaat en tevreden klanten.

Eisen

Voor een snel groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een zelfstandige, representatieve en stressbestendige kandidaat. Je opleiding is bouwkundig en je functioneert op MBO-

niveau en of door werkervaring verkregen. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent het visitekaartje van onze klant op de projecten en kunt goed omgaan met de diverse opdrachtgevers. Het spreekt voor zich dat je collegiaal, flexibel, service-

en klantgericht bent. Het leveren van kwaliteit staat hoog in je vaandel.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier