Intercedent
Randstad
Hoofddorp, Noord Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Locatie / Standplaats Hoofddorp Functieomschrijving Wil jij de kans je te ontwikkelen binnen de arbeidsbemiddeling bij het grootste uitzendbureau van Nederland?

 • Voor onze gezellige vestiging in Hoofddorp zijn we op zoek naar een intercedent die het vak wil leren, je leert het recruitment vak en je gaat met klanten in gesprek, een allround functie ;
 • In deze rol leer je om nieuwe prospects met jouw commerciële skills in een kansrijk gebied te binden en help je jouw collega’s van recruitment om de juiste match te maken.

  Dit doe je vanuit een mooie vestiging waar je samen werkt met een gedreven, jong en energiek team. De unit waarop je terecht komt, heeft als doel het vergroten van de markt in de regio Hoofddorp enSchiphol.

  Dat betekent dat jij je bezig houdt met relatiebeheer, sales en dat je veel op afspraak zal ; wat ga je doen? Goed personeel vinden.

  En het liefst ook nog snel. Het is iets waar veel bedrijven mee worstelen. Gelukkig ben jij er. Jij laat directies en HR-

  managers bij interessante organisaties in de regio Hoofddorp zien hoe Randstad kan helpen en neemt ze de vacatures van a tot z uit handen.

  Zo los je niet alleen hun personeelsvraagstukken op, je helpt ook dagelijks mensen aan een mooie baan. Jouw werk draait dan ook om het invullen van vacatures bij onze klanten.

  En daarbij wissel je steeds van rol. Je bent het vertrouwde gezicht en de strategische sparringpartner op wie onze klanten rekenen.

  Binnen Randstad ben je de drijvende kracht en regisseur als het gaat om het zoeken van de beste kandidaten. Zijn de juiste mensen gevonden?

  Dan bereid je ze met vragen of een rollenspel goed voor op hun gesprek bij de klant. Want je wilt natuurlijk wel dat het klikt : jouw doel is langdurige samenwerkingen tot stand brengen.

  Tussen de klant en de flexwerker, tussen de flexwerker en Randstad, tussen Randstad en de klant. waar werk je? De acquisitie doe je vanachter je bureau (gemiddeld twee ochtenden in de week).

  Verder ben je veel op pad. Nieuwe klanten voor je winnen lukt nog altijd het best als ze jou in de ogen kunnen aankijken.

  Je zit dus veelvuldig om tafel met de directie, teamleiders of HR-managers van potentiële klanten. Het is aan jou om hun HR-

  vraagstukken scherp te krijgen en te laten zien hoe Randstad daarin kan ondersteunen. met wie werk je samen? In de eerste plaats met de andere commercieel intercedent in je team.

  Maar omdat jij zoveel verschillende rollen vervult, werk je ook nauw samen met allerlei collega’s binnen Randstad; intercedenten, recruiters en je operationeel manager met wie je je targets bespreekt.

 • Natuurlijk sta je ook heel dicht bij je klanten. Je houdt continu een vinger aan de pols! over jou prettige en motiverende persoonlijkheid voor wie collega’s graag hun best doen gedreven om altijd voor het beste resultaat te gaan;
 • voor de klant, de flexwerker én Randstad een kei in plannen, organiseren en prioriteren overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkrachten hbo-

  diploma en ervaring met b2b en klantcontact flexibel : je hebt de souplesse om verschillende rollen tegelijk te vervullen en goed om te gaan met de wisselende werkdruk waarom Randstad?

  Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière.

  Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep.

  Dit biedt jou als intercedent interessante carrièreperspectieven : 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

  dit bieden we jou veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland goede mobiliteitsregeling en laptop een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan een bruto maandsalaris tussen € ,-

  en € ,- (afhankelijk van je werkervaring) 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225) een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen Lees meer over werken bij Randstad en de arbeidsvoorwaarden.

  word onze nieuwe intercedent Help jij onze klanten aan de beste uitzendkrachten en draag je zo bij aan succesvolle samenwerkingen?

  Neem contact op met Talent Acquisition Specialist, Suzan Felix, via 06 15 21 51 63 voor meer informatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier