Gerrit Rietveld College zoekt een docent Wiskunde 1e / 2e graads
PCOU Willibrord
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Docent Wiskunde 1e / 2e graads

School Gerrit Rietveld College Dienstverband 0,5 fte

Gerrit Rietveld college, wie zijn wij?

Samen het beste uit jezelf halen! Dat is het motto van het Gerrit Rietveld College, een interconfessionele scholengemeenschap voor technasium, gymnasium, atheneum, havo en mavo in Tuindorp.

Bij ons haal je een diploma dat bij je past. Net zo belangrijk vinden we dat je ontdekt waar je goed in bent en enthousiast van wordt.

Je leert iets te betekenen voor de maatschappij en voor een ander.

Kernwaarden

 • Diversiteit : wij kiezen voor een school die een brede afspiegeling is van de samenleving en de wijk. Onze identiteit is interconfessioneel (rk / pc).
 • Dat merk je doordat we op eigentijdse wijze gestalte geven aan christelijke waarden.

 • Ruimte : we dagen onze leerlingen uit om te ontdekken waar hun talenten liggen en die verder te ontwikkelen. De een heeft een talenknobbel, de ander is goed in exacte vakken, een derde blinkt uit in creativiteit.
 • Verbinding : de sfeer op onze school is open, gezellig en veilig. Wij willen dat onderwijs betekenis heeft en verbinden het daarom met de wereld buiten school.
 • Dynamiek : We betrekken andere partijen bij onze lessen en activiteiten en trekken er veel op uit. Er is ruimte voor vernieuwing : we zijn altijd op zoek naar manieren om ons aanbod te verrijken en leerlingen nog beter op hun toekomst voor te bereiden
 • Gerrit Rietveld College zoekt een docent Wiskunde 1e / 2e graads

  Het betreft een vacature in de vervanging voor een volledig schooljaar. Aangezien de formatieplanning nog in volle gang is, kunnen er nog geen concrete toezeggingen gedaan worden t.

  a.v. klassen en leerjaren. In overleg met de sectie worden de klassen verdeeld.

  Onze voorkeur gaat uit naar iemand die beschikt over de juiste bevoegdheid en al wat ervaring heeft.

  Wat bieden wij?

  De inschaling vindt plaats op basis van CAO VO en is afhankelijk van werkervaring en opleiding. Kort na het paasweekend wordt de eerste briefselectie gedaan, waarna z.

 • s.m. de eerste gesprekken (mogelijk via Teams) ingepland zullen worden. Solliciteer via Meesterbaan of mail je CV en motivatie naar;
 • sollicitatie gerritrietveldcollege.nl

  Contactgegevens Gerrit Rietveld College

  030-2712214

  info gerritrietveldcollege.nl

  http : / / www.gerritrietveldcollege.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier