Meewerkend voorman (m/v)
Koers Oost Uitzendbureau
Zutphen
15 dagen geleden

Vacature omschrijving

Meewerkend voorman fulltime Zutphen

Werk je graag in de buitenlucht met een team van harde werkers? Ben je hierin graag het aanspreekpunt voor de ploeg? Voor onze opdrachtgever, een speler werkzaam in podiumbouw, zijn we op zoek naar een meewerkend voorman.

Het creëren van veilige, stevige, innovatieve en tijdelijke constructies voor evenementen. Nationaal en internationaal, ongeacht de omvang.

Dat is de missie van onze opdrachtgever. Ben je benieuwd welke rol je hierin hebt en waar je verantwoordelijk voor bent? Lees dan snel verder.

In de functie ben je samen met het team verantwoordelijk voor de opbouw van verschillende podia. Je kunt hier denken aan outdoor festivals en concerten in Nederland.

Er wordt van je verwacht dat je meewerkt en tegelijkertijd zorgt voor aansturing van de ploeg. Je zorgt dat er wordt voldaan aan de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Uit ervaring weet je dat het werk zijn risico’s kent en gaat dan ook verantwoordelijk te werk met oog voor je collega’s en de veiligheidsvoorschriften.

De werkdagen zijn lang en je bent veel onderweg. Gemaakte overuren neem je mee naar weken dat het wat minder druk is. Samen met het team werk je verschillende diensten.

Deze zijn overdag, maar ook in de avond en ’s nachts. Het is belangrijk dat je dit geen probleem vindt en dat je flexibel inzetbaar bent.

Het is een fulltime functie voor langere periode met mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Heb je interesse en voldoe je aan de eisen?

Dan ben jij misschien wel de kandidaat die het team gaat versterken. Bel direct - of mail jouw CV naar : axel koersoostpersoneel.

nl. Je kunt ook via deze pagina solliciteren.

Functie-eisen

 • Je hebt aantoonbare ervaring in podiumbouw of bijvoorbeeld standbouw
 • Je hebt ervaring in leidinggeven
 • Je bent in bezit van rijbewijs B (BE en eigen vervoer is een pré)
 • Je bent fysiek in goede conditie
 • Je bent bereid om wisselende diensten te draaien en af en toe te overnachten in een hotel, uiteraard wordt dit vergoed
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier