BI professional
Get There
Leek, Groningen Province, Netherlands
4 dagen geleden
source : Linkedin

Vacature Business Intelligence Professional

Get There gelooft in de kracht van data. Het is onze missie om die kracht te bevrijden en waarde te laten toevoegen voor onze klanten.

Help jij ons succesvol te zijn in de meest uiteenlopende opdrachten die we voor onze klanten mogen uitvoeren?

Wij zoeken een Business Intelligence Professional!

Data Solutions is een nieuwe specialiteit binnen Get There, maar elk van de leden in het relatief jonge team heeft al vele jaren ervaring in het data engineering werkvlak.

We hebben allemaal een stevige achtergrond in de IT.

Typische Get There Data Solutions eigenschappen zijn; klantgericht, de data willen laten spreken, eigenaarschap van uitdagingen nemen en samenwerken als een team! We denken in projecten (of producten) en we worden blij van een duidelijk begin en eind.

We zitten er in voor the long run’, maar het doel is om snel toegevoegde waarde te leveren, over te dragen en de volgende klant helpen.

Wij willen onze kennis, kunde en ervaring inzetten om onze opdrachtgevers te helpen data op een gecontroleerde manier te ontsluiten.

Dat doen wij door diensten aan te bieden op het gebied van onder andere data engineering, ETL en het in bredere zin mee helpen inrichten en professionaliseren van datawarehouse en BI omgevingen.

Wat verwachten wij onze nieuwe collega?

De BI-Professional die wij zoeken heeft 2 tot 5 jaar ervaring met data integratie- en datawarehouse trajecten. Met goed luisteren en de juiste vragen stellen weet je de onderliggende klantvraag en behoefte boven water te krijgen en deze te vertalen naar een technische ETL oplossing.

Je bent in staat om dataflows en ETL-mappingen te ontwerpen of te optimaliseren. Daarbij ben je ook in staat om bijbehorende workflows te ontwerpen, bouwen en / of tunen.

Uiteraard werk je netjes en zorgvuldig en ben je in staat je werk goed te documenteren.

Als BI-professional bij Get There ben je vooral bezig met de achterkant. Maar je vind het ook leuk onze klanten te helpen inzicht te krijgen in de waarde van haar data door middel van bijvoorbeeld data- en informatieanalyses of het ontwerpen en ontwikkelen van kubussen, rapportages en knappe dashboards.

Gangbare DWH concepten als Kimball, Inmon en Datavault zijn jou niet vreemd. Het werken in diverse organisatievormen zoals Agile Scrum, Kanban, DevOps of traditioneel watervallen is je niet vreemd.

Je hebt kennis en ervaring met tools als Informatica Powercenter, SQL Server Analysis Services, SQL Server Reporting Services en SQL Server (2012, 2016, 2019).

Daarnaast heb je hands-on ervaring met gangbare voorkant tools zoals Power BI, Tableau of Qlik.

Wat neem je als persoon verder mee?

 • Jij durft initiatief te nemen, contact te leggen en je te verdiepen in kennis en kunde die je (tot nog toe) onbekend is.
 • Je hebt een aanpakkersmentaliteit en zin om met het team gave, innovatieve projecten op te leveren.
 • Je neemt eigenaarschap, we’re in for the long run! Verantwoordelijkheid nemen voor gemaakte afspraken is vanzelfsprekend.
 • Je vindt je professionele ontwikkeling belangrijk en bent hier actief mee bezig. Je blijft dan ook graag op de hoogte van je vakgebied.
 • Wij kunnen je middenin de nacht wakker maken voor een data gerelateerd vraagstuk.?
 • De werkzaamheden kunnen op locatie van de klant uitgevoerd worden. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent en reisbereid (onze focus is regio noord).
 • Wij houden van barbecue’s, borrels en sportieve activiteiten zoals mountainbiken. Wij hopen jij ook!
 • Enthousiast geworden? Wil je meer weten? Of ben je nieuwsgierig naar Get There? Reageer dan snel, dan plannen we een (digitaal) kopje koffie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier