Administratief medewerker, 4 uur, Vrijetijdsbesteding, Heerhugowaard
Esdégé-Reigersdaal
Heerhugowaard, NL
1 dag geleden

Vrijetijdsbesteding en Huifbedrijden

Vrijetijdsbesteding organiseert clubs en evenementen voor de cliënten van Esdégé-Reigersdaal, waar geregeld ook anderen aan deelnemen.

We staan aan het begin van een nieuwe werkwijze waarin regio consulenten actief zijn binnen het gehele werkgebied van Esdégé-Reigersdaal.

Om cliënten een aanbod te kunnen doen zoeken we zowel intern als extern verbinding met allerlei partijen om samen iets moois neer te zetten.

Daarbij zijn onze vele vrijwilligers onmisbaar. Wij zijn een team van zes creatieve, inspirerende collega's die blij worden van cliënten die genieten van een goed georganiseerde, mooie belevenis.

Het Huifbedrijden doen wij samen met stichting Dupla. Iedere vrijdag genieten onze cliënten hiervan. Met twee bevlogen medewerkers die dit allemaal organiseren is ook dit mooie aanbod in goede handen.

Nu onze administratief medewerker met pensioen gaat zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de dinsdagmiddag (vaste werkdag).

Wat ga je doen

In nauw overleg werk je samen met de clustermanager en medewerkers aan een servicegerichte, betrouwbare en heldere administratie.

Je verwerkt o.a. facturen, financiën, formulieren en urenregistraties. Je houdt de presentielijst van cliënten bij en maakt diverse overzichten en actualiseert deze.

Hierdoor kunnen de consulenten hun werk optimaal uitvoeren. Door de invoering van een nieuwe werkwijze hebben we jouw input nodig om een goede, ondersteunende administratie te realiseren.

Om de benodigde informatie te verkrijgen en te kunnen verwerken heb je contacten binnen de teams en met de collega's op het Centraal Bureau in Heerhugowaard, maar ook met instanties zoals de Gemeente en de verschillende externe bedrijven.

Jij bent

 • iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, ervaring en kennis van zaken op administratief en mogelijk secretarieel gebied;
 • iemand die affiniteit heeft met en kennis van ICT-gerelateerde werkzaamheden;
 • een ervaren, enthousiaste en betrokken collega, die beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • iemand die het leuk vindt om het team te ondersteunen bij interne en externe communicatie (mail / post) en allerhande administratieve handelingen te doen binnen het cluster;
 • gewend om zelfstandig te werken, maar je kunt ook goed samenwerken;
 • iemand die het werk ziet, initiatief neemt en pro-actief is bij de uitvoering van werkzaamheden;
 • leergierig en inventief;
 • ervaren in het werken met geautomatiseerde systemen, onder andere; Outlook, Word en Excel en bij voorkeur met het declaratie-, KBR- en Pro-Active programma's.
 • accuraat en integer, dus financiële en vertrouwelijke gegevens zijn bij jou in veilige handen;
 • iemand die zich betrokken voelt bij de organisatie en de cliënten
 • Op basis van opleiding en ervaring functioneer je op MBO-niveau.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier