Wijkverpleegkundige Thuiszorg
De Zorggroep
Regio Venray
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als wijkverpleegkundige ga je aan de slag in een thuiszorgteam van Groene Kruis Thuiszorg in de regio Venray-Horst aan de Maas.

Waar jij je vooral voor inzet is dat de cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

 • Doordat cliënten steeds langer thuis blijven wonen zijn de casussen soms complex en is je verantwoordelijkheid hoog. Gelukkig kun je altijd terugvallen op de kennis en kunde van je collega’s.
 • Zo blijf je altijd nieuwe dingen leren! Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten en indiceert waar welke hulp nodig is.

  Verder verricht je alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan. Zijn er veranderingen in de behoefte van zorg of moet er contact worden onderhouden met familie?

  Dan ga je hier graag mee aan de slag. Je bent geregeld op pad om een zorgroute te doen, maar zit ook wel eens op kantoor om passende zorg te organiseren.

  Dat maakt jouw werkweek lekker dynamisch. Klinische lessen verzorgen voor je team of je verder specialiseren? Er is van alles mogelijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier