Assistent schilder
Van Merksteijn Staalcoating B.V.
Raalte, NL
4 dagen geleden

Kantoortijden

Voor Van Merksteijn Staalcoating in Raalte zijn wij op zoek naar fulltime Assistent schilders! In deze veelzijdige functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitleggen van het staal, schoonblazen en stofvrij maken van het staal, afplakken waar nodig, schilderen van lastig te spuiten plekken, schoonhouden van de bokken, mixen van verf en het schoonhouden van de werkplek.

Een kijkje achter de schermen om te zien of dit dé baan voor jou is? Wij geven je graag een persoonlijke rondleiding door het bedrijf om precies uit te kunnen leggen welke werkzaamheden je kunt gaan doen.

Wij bieden

Een zelfstandige functie waarin je veel vrijheid krijgt, maar niet aan je lot wordt overgelaten. Je collega’s zijn zeer behulpzaam en er is een informele werksfeer.

 • Bevalt het werk jou goed en zijn ze tevreden over jou? Dan is de kans groot dat jij wordt overgenomen en een vaste aanstelling krijgt bij Van Merkstijn! Verder bieden wij;
 • Salaris van 12,50 Euro bruto per uur

  Een reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer enkele reis

  Wekelijkse uitbetaling

  Gratis koffie en thee in de pauzes

  25 vakantiedagen per kalenderjaar op fulltime basis en 8,33% vakantietoeslag

  Wij vragen

  Je bent fulltime beschikbaar

  Je beheerst de Nederlandse taal in verband met veiligheid in de fabriek

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier