Medewerker Klantenservice
Randstad
AMSTERDAM, NL
9 uur geleden

Word jij enthousiast van contact met klanten en kan jij snel schakelen tussen verschillende kanalen? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

wat ga je doen?

Projectontwikkelaar BPD groeit en ziet daarom kansen om het klantcontact te verbeteren. Via telefonie, mail en chat sta jij klanten te woord over de vragen met betrekking tot de te vergeven bouwvergunningen.

Denk bijvoorbeeld aan de aankoop van een kavel, of financiering vanuit de bank. Omdat deze vraagstukken vaak complexe, financiële en persoonlijke materie bevatten, is het noodzakelijk dat je over inlevingsvermogen en stressbestendigheid beschikt.

Je komt te werken in een gezellig dynamisch team waarbij je 16 tot 24 uur per week flexibel ingezet zal worden op twee locaties in Amsterdam.

Voordat je begint, krijg je een opleiding om het bedrijf beter te leren kennen en uiteraard om de verschillende werkzaamheden zo snel mogelijk onder de knie te krijgen.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 21.00u. Op zaterdag is er een dienst van 09.00 tot 17.00u en zondag van 12.00 tot 17.00u.

Het salaris voor deze functie bedraagt € 11,00 per uur, waarbij wij in het weekend gebruik maken van aantrekkelijke toeslagen!

Medewerker klantenservice, dit ben jij!

 • HBO denkniveau
 • 24 uur per week flexibel inzetbaar zijn
 • Woonachtig zijn in de regio Amsterdam
 • Ervaring in klantcontact (sterke pré)
 • Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Bulder, Lars

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier