Aankomend Inbedrijfsteller beveiliging, regio noord
TRACTEBEL ENGIE
Roden, Drenthe, Netherlands
3 dagen geleden

Van brandmeld- en ontruimingsinstallaties tot toegangscontrole en camerasystemen; wil jij hier alles van weten? Lees dan snel verder! Functieomschrijving Als junior Inbedrijfsteller Fire Safety & Security bij ENGIE ben je verantwoordelijk voor de aanleg, programmering en inbedrijfstellen van diverse brandmeld-, ontruimingsalarm-, blusgas- en securityinstallaties en ben je specialist op het gebied van beveiligingstechnieken.

 • Het zelfstandig realiseren, begeleiden van installatiewerkzaamheden en inbedrijfstellen van geïntegreerde en standalone beveiligingssystemen.
 • Naast de verantwoordelijkheid voor de realisatie ligt het accent op het programmeren en inbedrijfstellen van de systemen alsmede op het instrueren van de klant en gebruiker

 • Je zult in de toekomst ook ingezet gaan worden in de 24 / 7 consignatiedienst voor het zelfstandig verhelpen van storingen en waar nodig ook voor eventuele onderhoudswerkzaamheden aan beveiligingssystemen
 • Bovendien ben je in staat de klant een goed technisch advies te kunnen geven. Je werkt veel zelfstandig, maar overlegt ook vaak met andere partijen.
 • Zoals in een testteam, waar onder meer engineers, montageleiders, projectleiders en opdrachtgevers de voortgang en hun verwachtingen bespreken.

  Veel verschillende personen, maar allemaal even belangrijk voor het proces!

  Functie-eisen Om Inbedrijfsteller Fire Safety & Security bij ENGIE te worden :

 • Heb je minimaal een afgeronde elektrotechnische opleiding nodig op mbo niveau 3
 • Ben je bereid aanvullende opleidingen te volgen on the job’ als bijvoorbeeld Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties, Monteur Beveiligingssystemen (MBV) en verschillende producttrainingen
 • Is het verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag en een verklaring omtrent betrouwbaarheid voor jou geen probleem
 • Ben je daarnaast enthousiast, klantvriendelijk en flexibel? En houd je van aanpakken? Dan heb je alles in huis voor deze functie! Wat bieden wij je Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

  Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.

  a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. Bedrijfsinformatie ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep.

  ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. Als marktleider in Noord-Nederland zet ENGIE Services Noord met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten.

  In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier