Begeleider gehandicaptenzorg
Maandag
Zwolle, Nederland
4 dagen geleden

Over de functie

Als (woon)begeleider binnen de gehandicaptenzorg begeleid je cliënten met uiteenlopende begeleidingsvragen. Je observeert, begeleidt, verzorgt en stimuleert de cliënten.

Je stelt de cliënt centraal en voert, samen met je collega’s, de ondersteuningsafspraken uit. Jij krijgt voldoening van je werk wanneer je kunt ontdekken wat de cliënt met zijn of haar gedrag duidelijk wil maken en geeft niet op totdat jij dit weet.

Naast de begeleiding op de woning gaan de cliënten ook naar dagbesteding. Als begeleider ga jij gezellig mee!

Er zijn diverse doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg. Er zijn licht verstandelijk beperkte (LVB) cliënten, maar ook cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Denk hierbij aan autisme, dwangstoornissen, hechtingsproblematiek of een achterstand met bijvoorbeeld leren. Daarnaast zijn er ook cliënten met een ernstig meervoudige beperking.

Bij sommige cliënten is het communicatieniveau laag en enkele cliënten hebben 1 op 1 begeleiding nodig. Jij vindt het een uitdaging om per cliënt te kijken wat de beste begeleiding / behandeling is.

Ik ga graag met jou kijken naar de mogelijkheden binnen Maandag®. Welke doelgroep past het beste bij jou binnen de gehandicaptenzorg?

Waar heb jij de meeste ervaring in?

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande? Neem dan contact met mij op!

Functie eisen

 • Jij bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Jij staat stevig in je schoenen;
 • Je hebt een rijbewijs;
 • Jij bent in het bezit van minimaal een MBO 3-4 diploma in een relevante richting.
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier