Bijbaan winkelmedewerker Hedel
Hoogvliet BV
Hedel
4 dagen geleden

Wil jij werken bij het gezelligste team van Hedel? Dan hebben wij een top bijbaan voor jou! Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe winkelmedewerkers voor verschillende afdelingen in de supermarkt.

Hard werken? Zeker, maar dat vindt jij niet erg. Jij houdt wel van een uitdaging! Of dat nu snel vullen is of klanten adviseren helpen met afrekenen.

Samen met jouw team zorg je voor tevreden klanten. En daar ben je trots op. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Dit ga je doen als winkelmedewerker :

Je kunt bij ons in Hedel werken als vulploegmedewerker of als kassamedewerker. Waar je ook staat of zit, je zorgt altijd voor een prettige winkel.

Tijdens het bijvullen let je bijvoorbeeld op de houdbaarheidsdatum; first in, first out is jouw nieuwe motto. En laat een klant per ongeluk iets vallen?

Dan ruim je het op. Zo blijft de winkel dankzij jou een fijne en schone omgeving om boodschappen te doen. En omdat je altijd klaarstaat voor je klanten, voelen zij zich helemaal thuis bij Hoogvliet.

Het allerleukste aan een bijbaan bij Hoogvliet? Een lekker salaris en een gezellig team!

Hoe het is om als winkelmedewerker bij Hoogvliet te werken? Bekijk hieronder onze vlog.

Dit breng je mee als winkelmedewerker :

 • vmbo-werk- en -denkniveau.
 • minimaal 14 jaar levenservaring.
 • leergierigheid om snel zelfstandig te kunnen werken.
 • flexibiliteit; je bent veel in de avonden en weekenden beschikbaar.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier