Electronics engineer
Actemium
Veghel
1 dag geleden

Wat bieden we

 • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden met collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling
 • Aanvullende cursussen of opleidingen in het vakgebied
 • Doorgroeimogelijkheden naar een organisatorische functie of een technische functie met nog meer uitdaging
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, conform de cao Metaal en Techniek
 • De mogelijkheid om bedrijfsaandelen te verwerven via het CASTOR-spaarprogramma
 • Toegang tot meer dan honderd online trainingen via GoodHabitz
 • Dit ben jij

 • Je hebt een hbo-bachelordiploma in electrical engineering
 • Je kunt zowel mondeling als schriftelijk helder communiceren met klanten en collega’s en je geeft je mening als de situatie daarom vraagt
 • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken
 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor je projecten en denkt actief mee over het verbeteren van de processen in de organisatie
 • Wat je doet

  Het internet of things, daar zit jij als electronics engineer middenin. Je ontwerpt technische oplossingen voor het optimaliseren van industriële en logistieke processen.

  Denk aan meetmodules voor biertanks of voersilo’s. Of sensoren voor legionelladetectie in waterleidingen. Jouw werk draagt bij aan efficiënte, en daardoor vaak duurzame processen bij de klant.

  Je werkt aan meerdere projecten tegelijk; altijd op basis van een klantvraag. Denk aan een bierbrouwer die een systeem wil dat de inhoud van biertanks in cafés inzichtelijk maakt.

  Zodat de brouwer op tijd kan aanvullen en de afleverroutes kan optimaliseren. Jij vertaalt de wensen van de klant naar technische en functionele eisen.

  Daarbij houd je rekening met onder meer de kostprijs en de doorlooptijd. Vervolgens ontwerp je een prototype. In dit hele traject zorg je voor afstemming met de klant, draag je oplossingen aan en adviseer je over verbeteringen.

  Je levert je ontwerp op aan de werkvoorbereiders van de productieafdeling. Want die heeft Actemium in eigen huis. Regelmatig schakel je met de monteurs van de afdeling over de voortgang van de bouw van het prototype.

  Is dat gereed? Dan test je of het voldoet aan de gestelde eisen. Soms doe je dat samen met de klant fysiek op locatie. Eventueel pas je het ontwerp aan en laat je nieuwe prototypes maken.

  Nadat je het uiteindelijke productiemodel gevalideerd hebt, vraag je de nodige certificeringen aan. Zodat het product in de markt gebruikt mag worden.

  Dit is je team

  Samen met twee collega-engineers, een werkvoorbereider en een projectleider werk je in het engineeringteam van de business unit EMS.

  In onze platte organisatiestructuur krijg je veel vrijheid om zelf te bepalen wat je wanneer doet en hoe. En je kunt altijd bij je collega’s terecht.

  Bijvoorbeeld om te sparren over de haalbaarheid van je ontwerp. Elk kwartaal is er een businessunitmeeting waarin we je op de hoogte houden over zaken die spelen in de organisatie.

  Een keer per jaar is er een businessunit-uitje en regelmatig organiseren we een gezellige informele bijeenkomst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier