Monteur buitendienst transportwerktuig
Connect
Zuid-Holland, Rotterdam
2 dagen geleden

Over jouw rol

Jij krijgt als monteur transportwerktuig te maken met diverse transportwerktuigen zoals heftrucks, pallettrucks, stapelaars en automatisch gestuurde voertuigen.

Daarnaast heb je te maken met verschillende technieken zoals verbrandingsmotoren, gas / diesel. elektronica, canbus, elektro, hydrauliek en werktuigkunde.

Na een persoonlijk gesprek te hebben gevoerd met de verantwoordelijke van de service afdeling kwamen we tot de conclusie dat je met leergierigheid, gemotiveerdheid en betrouwbaarheid in deze functie succes kan hebben.

De rest wat je nodig hebt is een klik met het bedrijf en biedt onze opdrachtgever de mogelijkheid tot het volgen van functiegerichte interne en externe opleidingen.

Het bedrijf is een toonaangevende totaalaanbieder in logistieke oplossingen en door de enorme groei die ze meemaken zijn we ter uitbreiding van het serviceteam op zoek naar 6 monteurs buitendienst transportwerktuig.

Jobomschrijving

Zodra je als monteur transportwerktuig ingewerkt bent in de werkplaats wordt er een goed uitgeruste bus, laptop, en telefoon geregeld en ga je op pad naar diverse klanten wat onder de regio Rijnmond valt.

Als monteur transportwerktuig in de buitendienst voer je reparaties uit, los je storingen op en pleeg je onderhoud aan transportwerktuigen.

Je werkzaamheden zijn heel divers en bestaan onder andere uit :

 • sleutelen aan diverse transportwerktuigen (heftrucks, pallettrucks, stapelaars en automatisch gestuurde voertuigen)
 • adviseren van klanten ten aanzien van status transportwerktuigen
 • offertes opstellen
 • binnen halen van extra / meer werk indien je mogelijkheden ziet
 • als ambassadeur van het bedrijf zijn
 • Kortom betreft het hier een functie waar je je kan uitleven op het gebied van techniek, commercie en communicatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier