Fertiliteitsarts
Medisch Centrum Haaglanden
Den Haag
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Fertiliteit werken momenteel drie gynaecologen met Fertiliteit als aandachtsgebied, drie fertiliteitsartsen, één verpleegkundig specialist en vijf (IVF) verpleegkundigen.

Het oriënterend fertiliteitsonderzoek en OI en IUI behandelingen worden in het HMC uitgevoerd. De IVF / ICSI behandelingen worden in samenwerking met het LUMC in Leiden uitgevoerd.

HMC is een zogeheten transportkliniek.

Sinds 1 april 2016 is de afdeling Fertiliteit van HMC Bronovo en HMC Westeinde gefuseerd. Het ziekenhuis biedt zorg aan een gevarieerde patiëntenpopulatie.

Wij zijn op zoek naar een fertiliteitsarts die zelfstandig fertiliteitsspreekuur houdt, waarin zowel diagnostiek als behandelingen worden verricht.

Jij draagt bij aan oriënterend fertiliteitsonderzoek, ovulatie- inductie, IUI en IVF / ICSI behandelingen en vroege zwangerschapscontroles.

Daarnaast verwachten wij dat je deelneemt aan multidisciplinaire besprekingen. Tevens ben je betrokken bij scholing aan ondersteunend personeel, co-assistenten en arts-assistenten.

Tenslotte houd je medische protocollen up-to-date.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier