Business Intelligence Consultant - Big Data Engineer
Kadenza
Laren, NL
5 dagen geleden

Succesvolle bedrijven draaien op data. Steeds meer organisaties roepen daarom onze hulp in voor de implementatie van innovatieve big data oplossingen.

Ben jij de business intelligence consultant die ons team komt versterken?

Kadenza helpt organisaties om data in het hart van hun organisatie te zetten. Wij zijn specialist in big data, datavirtualisatie, self service analytics en datascience.

Tot onze klantenkring behoren bedrijven als Landal, Belvilla, Transavia, ASML, RTL, Mediq en Leaseplan.

Als business intelligence consultant big data engineer ontwerp en realiseer je samen met collega’s oplossingen voor grote bedrijven.

Dat kan de implementatie van een nieuw big data platform zijn, maar ook een migratie van een bestaande oplossing naar bijvoorbeeld Amazon of Microsoft Azure.

Je werkt met de nieuwste technologieën voor opslag, integratie, virtualisatie, beveiliging en analyse van gestructureerde én ongestructureerde data.

Onze business intelligence consultants zijn technologische duizendpoten. Ervaren developers die precies weten hoe je het beste gebruik maakt van Hadoop, NoSQL, Spark, Cassandra of Microsoft Azure.

Ze zijn thuis op veel terreinen, van data-integratie tot advanced analytics. En gewend om te werken met programmeertalen als Java, Python of R.

Alles wat nodig is om maximale waarde uit de data van onze klanten te halen.

Hier word je omringd door collega’s met dezelfde passie als jij, die altijd voorop willen lopen als het om nieuwe concepten, tools en technologieën gaat.

Die gaan voor het beste resultaat en successen graag met elkaar vieren. Bij Kadenza krijg je alle ruimte om je kennis te ontwikkelen, bijvoorbeeld op onze eigen Academy.

Want als wij het beste uit jou halen, haal jij het beste uit ons!

Een enthousiaste en nieuwsgierige developer die ervaring heeft met big data platformen. Communicatief sterk en in staat om klantvragen te vertalen naar de beste technische oplossing.

Jouw profiel :

 • Bachelor of Master opleiding Informatica
 • 2-4 jaar ervaring met datamodelleren en data-integratie
 • Ervaring met SQL, NoSQL, Hadoop, Azure of Spark
 • Teamspeler
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier