Farmaceutisch Medewerker VTGM Farmaceutische Dienstverlening
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als farmaceutisch medewerker houdt jij je bezig met het bereiden van geneesmiddelen voor intraveneus gebruik, het zogenoemde voor toediening gereed maken (VTGM).

Je werkt, samen met een apothekersassistent(e), op verschillende locaties en afdelingen waaronder de intensive care. Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig klaar hebben van de medicatie.

Je kunt goed samenwerken, bent doortastend en stressbestendig en communiceert op een heldere wijze. Geen dag is hetzelfde.

Soms loopt een dag anders dan verwacht, maar je laat je daardoor niet uit het veld slaan. En uiteraard is het werken volgens protocollen voor jou geen enkel probleem.

De openingstijden van de klinische farmacie zijn van maandag t / m zondag van 8 : 00-18 : 00 uur.

Jij brengt mee

Bij voorkeur een opleiding tot farmaceutisch vakman / -vrouw, tenminste een gelijkwaardige opleiding

 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een GMP-werkomgeving
 • Hands-on mentaliteit
 • Je bent zorgvuldig en precies
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren
 • Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Wij bieden jou

  Een prettige werksfeer met vakbekwame, enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt in ons specialistisch team

 • Het salaris valt afhankelijk van opleiding en ervaring in FWG 30 / 35 cao Ziekenhuizen
 • Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-
 • fitness- of bring your own device-regeling. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Deelname aan carrièreportaal Sterk in je Werk zodat je jouw roeping zo lang mogelijk kan vervullen.

  Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met bij goed functioneren de intentie tot verlenging onbepaalde tijd.

  Aangenaam!

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties.

  Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

  Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

  Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least : onderzoeksbureau TEI heeft het St.

  Antonius in 2019 voor de 12e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever Jouw nieuwe werkplek

  De eenheid Farmacie bestaat uit diverse medewerkers met verschillende achtergronden en taken, zoals ziekenhuisapothekers, apothekersassistenten, farmaceutisch medewerkers, secretaresses en analisten.

  De eenheid Farmacie is voortdurend in ontwikkeling waarbij de medicatie rondom de individuele patiënt centraal staat. In totaal werk je met 40 collega’s aan de juiste samenstelling en uitgifte van medicatie op twee locaties Nieuwegein en Utrecht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier